Maseczki klasyczne

Bielenda Blueberry C-Tox, Maseczka smoothie do twarzy nawilżająco-rozświetlająca

Bielenda Blueberry C-Tox - maseczka-mus nawilżająco-rozświetlająca 8g

ankaas
    3 marca 2025 o 21:14
    Super produkt!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mega fajna maseczka! ???? Ma konsystencję lekkiego smoothie, łatwo się rozprowadza i super nawilża skórę. Po jej użyciu cera jest naprawdę gładka, nawilżona i wygląda na rozświetloną. Zapach jagodowy – przyjemny, ale nie za mocny. Po zdjęciu maseczki skóra jest jakby bardziej wypoczęta i promienna. Warto spróbować, jeśli szukasz czegoś, co nawilży i rozświetli skórę! ✨
  • 4 sierpnia 2024 o 22:08
    Świetna
    Maseczka znajduję się w małej saszetce choć mi osobiście wystarcza na 2 aplikacje. Konsystencja jest kremowa, a zapach jest przesłodki. Maseczka nie podrażnia cery po zastosowaniu co jest na plus. Po zastosowaniu i zmyciu (łatwo się zmywa) cera jest mega odżywiona, nawilżona pełna blasku. Maseczka wygładza skórę oraz regeneruje. Produkt wydajny.
  • 15 lipca 2024 o 8:26
    Super konsystencja
    Używa od:próbka
    Produkt kupiłam zupełnie przypadkowo w rossmannie, mega zaciekawiła mnie ta kolekcja na półce w drogerii, wzięłam do testów właśnie tą maseczkę oraz krem. Choć nie bardzo już lubię takie maseczki, które się zmywa, jestem raczej fanką maseczek w płachcie, które są dla mnie wygodniejsze to ta całkiem przypadła mi do gustu. Po otwarciu saszetki pierwsze co rzuciło mi się w oczy to super konsystencja- smoothie, przypomina taką delikatną, puszystą chmurkę, która jest mega przyjemna przy nakładaniu na twarz. W maseczce znajdziemy pestki borówek co również jest ciekawym doświadczeniem w kontakcie ze skórą. Zapach jest przepiękny, delikatny, borówkowy. Zawartość spokojnie wystarcza na pokrycie obficie twarzy, mi jeszcze zostaje. Jeśli chodzi o działanie to produkt intensywnie nawilża skórę. Po zmyciu produktu cera jest miękka, wygląda zdrowo oraz cera jest znacznie bardziej promienna. Ta maseczka to ciekawe doznanie sensoryczne dla mnie, super sobie przetestować ale nie wiem czy będę częściej używać z racji, że właśnie wolę maseczki w płachcie.
  • 17 maja 2024 o 18:00
    Polecam!
    Bardzo lubię całą tą kolekcję od Bielendy, dlatego postanowiłam przetestować tą maseczkę. Jej opakowanie zdecydowanie przyciąga wzrok, jest całe fioletowe z grafiką borówek ,które przyciągnął miłośników tego zapachu. Skoro już mówimy o zapachu - jest boski. Intensywny i naturalny zapach borówek zdecydowanie umila czas korzystania z produktu. Konsystencja ,tak jak mówi producent przypomina takie smoothie ,które z łatwością da się równomiernie rozprowadzić po skórze. Efekt po jest zachwycający ,skóra jest głęboko nawilżona i dokładnie nawodniona. W dotyku skóra jest niezwykle mięciutka. Jedno takie opakowanie stracza mi na dwa obfite użycia.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 29 września 2023 o 12:29
    Super
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczka umieszczona została w przyjaznej dla oka saszetce, którą bardzo łatwo się otwiera. Produkt ma ładny i przyjemny zapach i jest bardzo łatwy w aplikacji. Konsystencja maski jest kremowa o lekkiej konsystencji o lekko błękitnym zabarwieniu z drobnymi elementami borówki. Cała aplikacja przebiegła bardzo przyjemnie i chłodząco. Moja buzia po aplikacji była ładnie nawilżona, rozświetlona, pełna blasku. Polecam <3.