Kremy BB, CC i DD

Garnier BB All-in-one Perfecting Care Classic Nawilżający krem BB

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 12:49
    Zbyt gęsty i często się ważył...
    Miałam okazję przetestować Garnier BB All-in-one Perfecting Care Classic i szczerze mówiąc, mam dość mieszane uczucia. Opakowanie jest całkiem w porządku – prosta tubka, poręczna, ale niestety przez konsystencję produktu korzystanie z niej nie było zbyt wygodne. Krem jest bardzo gęsty, przez co nie ścieka, ale też ciężko go było wydobyć – trzeba było mocno naciskać, zwłaszcza gdy trochę go ubyło. Jeśli chodzi o sam produkt, to u mnie niestety często się ważył i rolował, szczególnie kiedy próbowałam przypudrować twarz albo dodać róż – momentalnie pojawiały się plamy i wszystko wyglądało dość nierówno. Zamiast lekkiego, naturalnego efektu, miałam wrażenie, że BB krem tylko pogarszał wygląd cery. Dodatkowo, jasny odcień kompletnie mi nie pasował – był zdecydowanie za jasny i wpadał w dość dziwny ton, który wyglądał nienaturalnie. No i ten zapach… niby delikatny, ale jednak wyczuwalny i dość sztuczny, trochę mnie drażnił. Podsumowując – jak dla mnie to bardzo przeciętny produkt, który nie spełnił moich oczekiwań. Może sprawdzi się u kogoś z innym typem cery, ale u mnie niestety się nie obronił.
    Zalety:
    Wady:
    • Zbyt jasny odcień za gęsty zapach
  • 5 września 2023 o 0:57
    Lubię go!
    Krem BB to kosmetyk, który stał się nieodłącznym elementem mojej codziennej rutyny pielęgnacyjnej i makijażu. Postanowiłam wypróbować kultowy produkt od Garnier, mając nadzieję na idealny efekt nawilżenia i lekkiego krycia. Jedną z najważniejszych zalet tego kremu BB jest jego przyjemnie niska cena. To na pewno cieszy, zwłaszcza w porównaniu do niektórych droższych kosmetyków na rynku. Ponadto, dostępność tego produktu jest bardzo szeroka, co oznacza, że można go znaleźć w większości drogerii. Początkowo zachwyciła mnie jego lekka konsystencja, która pozwala na łatwe rozprowadzenie produktu na skórze. Zapach jest również przyjemny i delikatny, co jest dla mnie ważne. Krem BB zapewnia lekkie krycie, które pomaga w zakryciu drobnych niedoskonałości skóry, jednocześnie nie tworząc efektu maski. Najlepszą cechą tego produktu jest jego zdolność do nawilżania skóry przez cały dzień. To świetna opcja na ciepłe dni wiosenne i letnie, kiedy nie chcesz używać ciężkiego podkładu. Krem BB pozostawia skórę promienną i nawilżoną, co jest jego dużym atutem.
    Zalety:
    • Przyjemna konsystencja
    • Dostępność praktycznie wszędzie
    • lekkie krycie
  • 4 września 2023 o 21:15
    Jest dobry
    ✔️Produkt znajduje się w małej i podręcznej tubce o pojemności 50 ml. Ma zamknięcie typu klik i posiada mały utwór co idealną ilość produktu można wycisnąć. ✔️Konsystencja kremu jest taka dość gęsta co bez żadnego problemu rozprowadza się na twarzy. Świetnie mi wyrównał koloryt skóry, chociaż szkoda że dość długo się wchłania. ✔️Dzięki temu kremowi uzyskałam efekt naturalnego makijażu. Jestem z niego zadowolona, ale jednak sama nie wiem czy ponownie kupię, chętnie jeszcze przetestuje od innej firmy.
  • 26 maja 2023 o 18:15
    BB
    Bardzo mi podpasował ten krem BB :) jest lekki, nie tworzy maski ale też zakrywa niedoskonałości i długo się utrzymuje na skórze. Nawilża skórę cały dzień, kolor również mi odpowiada. Idealny na ciepłą wiosnę i lato! Właśnie jestem przy końcówce opakowania i zastanawiam się czy kupić po raz kolejny ten sam czy skusić się na któryś z nowości Garniera
    • Kolor
    • Dostępność
  • 6 marca 2023 o 8:54
    Ło panie! Smalec na twarzy...
    Poszukując kremu bb w formie zastępczej dla cięższych podkładów oczywiście sięgnęłam po jeden z tych kultowych i pierwszych- Garnier. Reklam pełno, hype na produkt- mówię będzie git. Pierwsze rozczarowanie przyszło wraz z dziwnymi kolorami tegoż produktu. Niby widziały gały co brały jednak w domu produkt okazał się być mega ciemny i przytłaczający. Mimo wszystko postanowiłam go dobrze przypudrować i dać mu szansę. Okazało się, że na mojej mieszanej twarzy błyszczy się gorzej niż świeży smalec u mojej teściowej. Pokazałam ten efekt mężowi a on wybuchnął śmiechem... Przypudrowałam się maksymalnie i o ile z kolorem było już lepiej to cały czas na twarzy czułam się jakbym miała wylany olej pomieszany z czymś klejącym. W rezultacie krem poszedł na nogi latem jako zakrywacz pajączków ponieważ efekt kremu bb plus pudru był jeszcze gorszy niż samego podkładu. A! Produktu niełatwo się pozbyć z twarzy:) Najlepiej zmywać go olejem i wielostopniową pielęgnacją
    Zalety:
    • Zapach chyba tylko:)
    Wady:
    • jeszcze raz cena jeśli zestawimy ją z jakością
    • dzikie kolory, ciężko dopasować do cery
    • tłustość i ciężka konsystencja
    • zapychanie
    • gorszy efekt przy przypudrowaniu
    • wchodzi w zagłębienia
    • ciężko zmyć produkt