Kremy tonujące

Erborian Finish Skin Hero Bare Skin Perfector 7 Days Transformation Tonujący krem do twarzy

• 18 października 2024 o 23:09
    Nic specjalnego
    Kupiłam go skuszona innymi produktami tej firmy, które mi się sprawdziły. Ten krem jednak nie robi zbyt wiele. Nawilża to jedyne co zauważyłam. Cera nie wygląda lepiej, nie jest promienna. Ciesze się, że kupiłam mniejszą pojemność, bo produkt jest dość drogi.
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • brak efektu promiennej cery
    • nie robi zbyt wiele
    ksanaru
    24 sierpnia 2023 o 20:12
    Bogaty, ale lekki.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Gęsty w konsystencji, trochę przypomina mi kremy dla dzieci, bądź maści typu Bephanten. Łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania. Nie zostawia po sobie lepiej warstwy. Mimo bogatej konsystencji nie wydaje się być ciężki. Zapach jest bardzo delikatny, praktycznie niewyczuwalny. Skóra po jego użyciu wydaje się być miękka i odżywiona. Nie czuć napięcia, nie uczulił mnie. Nie umiem powiedzieć czy na dłuższą metę by nie zapychał. :)
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia lepkiej warstwy
    Wady: