Maseczki w płachcie

Mediheal The N.M.F Moisturizing Ampoule Mask Nawilżająca maska w płachcie

• 11 maja 2025 o 15:25
    Na pewno wrócę do niej i to nie raz!
    Używa od:próbka
    Na pewno wrócę do niej i to nie raz! Ta maska to prawdziwy ratunek dla przesuszonej skóry. Już po jednym użyciu skóra jest widocznie bardziej promienna, gładka i intensywnie nawilżona. Płachta jest dobrze nasączona, a po zdjęciu jej zostaje sporo esencji, którą z powodzeniem wykorzystuję jeszcze na drugi dzień jako serum – działa równie dobrze! Maska świetnie przylega do twarzy, nie spada i daje uczucie komfortu podczas stosowania. Idealna po ciężkim dniu, długim locie albo jako przedimprezowy „glow booster”. Skusiłam się na nią po przeczytaniu świetnych opinii na Wizażu – i nie pomyliły się!
    Zalety:
    • Doskonałe nawilżenie
    • Efekt promiennej i świeżej skóry
    • Dużo esencji – starcza na drugi dzień
    • Dobrze przylega i nie spada z twarzy
  • 19 lutego 2025 o 20:00
    Maseczka Mediheal nawilżająca
    Jedna z najlepszych nawilżających masek jakie miałam okazję kupic .Bardzo nawilża, efekty jest widoczny od razu . Skóra jest miękka, nawilżona, odżywiona i nawodniona. Widocznie wygładza Dobrze dopasowana do twarzy, nie zjeżdża, posiada 2 części.
    Zalety:
    • Nawilża wygładza 2 części maseczki
    Wady:
    Miziagi
    8 lutego 2025 o 0:34
    Mediheal did it again
    Maseczki Mediheal są ogólnie super, ale akurat ta seria w płachcie żelowej to zupełnie inne doświadczenie. W środku są 2 części na twarz, dzięki czemu przylega idealnie i nie zjeżdża. Mogę w niej chodzić cały dzień i nic się z nią nie stanie. Nawilżenie jak to u Mediheal - super. Skóra nawilżona, ukojona. Choć mam wrażenie, że te w zwykłej płachcie działają na moją skórę lepiej, choć ta jest przyjemniejsza. W normalnej cenie bym nie kupiła, ale na promocji ok 10 zł super opcja.
    Zalety:
    • żelowa dwuczęściowa płachta
    • trzyma się na twarzy
    • nawilża
  • 12 lipca 2024 o 16:03
    Co ona robi ze skórą!
    Kupiłam te maseczkę przypadkiem, ponieważ moja ulubiona maseczka z tej firmy nie była dostępna i potrzebowałam zastępstwa. Okazała się być tak dobra, że teraz mam ją w domu dosłownie zawsze. Już na wstępie widać, że nie jest to standardowa maseczka w płachcie - wyciągając ją z opakowania witają nas 2 hydrożelowe części maski co jest ogromnym plusem, bo pozwala to na dużo lepsze dopasowanie produktu do twarzy bez potrzeby nacinania maseczki. Maseczka bardzo dobrze trzyma się twarzy, nie zjeżdża, nie zsuwa się, serum którym jest nasączona jest bezzapachowe i jest go naprawdę dużo - po użyciu maseczki w opakowaniu pozostaje jeszcze bardzo duża ilość produktu do wykorzystania w kolejnych dniach lub na dlonie/szyję/dekolt. Jeśli chodzi o działanie - maska jest naprawdę niezastąpiona. Niesamowicie nawilża. Skóra jest po niej gładka, jędrna i sprężysta i pozostaje taka jeszcze przez długi czas. Maska jest idealna na noc jak i na dzień, świetnie sprawdza się jako przygotowanie skóry pod makijaż. W standardowej cenie kosztuje 13-15zł jednak na promocjach można ją kupić za 8-9zł
    Zalety:
    • wygładzenie
    • nawilżenie
    • dwie części umożliwiające lepsze dopasowanie maski
  • 14 lutego 2024 o 18:46
    Rewelka!!!
    Jedna z lepszych nawilżających maseczek jakie miałam okazję testować! Rzeczywiści nawilża, efekty jest widoczny i odczuwalny. Skóra jest miękka, nawilżona, odżywiona i nawodniona. Widocznie wygładza i efekt jest na dłużej niż pół godziny od zastosowania. Sama płachta to też coś rzadko spotykanego. Jest dobrze dopasowana do twarzy, nie zjeżdża, więc w między czasie na spokojnie można zająć się czymś innym :) Na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • działanie
    • dopasowanie płachty do twarzy

Zobacz także inne Maseczki w płachcie