Emulsje, esencje i boostery

Mom and Who? Booster nawadniający do twarzy 40ml
Mom and Who? Booster nawadniający do twarzy 40ml

• 15 listopada 2024 o 15:50
    Niezawodne nawilżenie i blask
    Hydrating Face Booster to kosmetyk, który zdecydowanie zasługuje na uwagę, szczególnie jeśli zależy Ci na głębokim nawilżeniu i odświeżeniu skóry twarzy. Jego lekka, ale intensywnie nawilżająca formuła błyskawicznie się wchłania, zapewniając skórze nawilżenie, które utrzymuje się przez cały dzień. Booster zawiera składniki, które naturalnie wspierają nawilżenie skóry, poprawiają jej elastyczność i przywracają promienny wygląd. Idealny do stosowania zarówno jako baza pod makijaż, jak i samodzielny produkt, który sprawia, że skóra wygląda zdrowo, świeżo i pełna blasku. Produkt jest delikatny, więc doskonale nadaje się do każdego typu skóry, w tym wrażliwej i suchej. Po aplikacji czuć natychmiastową ulgę – cera jest miękka, gładka i odświeżona. Zauważalna jest także poprawa tekstury skóry, która staje się bardziej sprężysta i nawilżona.
  • 8 października 2024 o 12:42
    must-have w mojej pielęgnacji
    Hydrating Face Booster to prawdziwy must-have w mojej codziennej pielęgnacji! Produkt świetnie nawilża skórę, sprawiając, że staje się ona miękka, gładka i pełna blasku. Lekka formuła sprawia, że booster szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy, co jest dla mnie ogromnym plusem, zwłaszcza gdy stosuję go pod makijaż. Jest idealny zarówno na co dzień, jak i w momentach, gdy moja skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia, np. po całym dniu spędzonym w klimatyzowanym pomieszczeniu lub podczas zmiennych warunków pogodowych. Produkt jest bardzo delikatny i nie podrażnia skóry, co jest dla mnie kluczowe, ponieważ mam skłonność do zaczerwienień i reakcji alergicznych. Zauważyłam, że przy regularnym stosowaniu moja skóra stała się bardziej sprężysta i wygląda na zdrową. Dodatkowy plus za wygodne opakowanie, które pozwala precyzyjnie dozować produkt. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka intensywnego, ale jednocześnie lekkiego nawilżenia!
    Zalety:
    • nawilża, wygładza i dodaje blasku
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustej warstwy
    • świetnie łączy się z kremem i makijażem
    • nie podrażnia
    • naturalny skład
    • wygodne opakowanie z pipetką