Maseczki w płachcie

Bielenda Professional SUPREMELAB Cellular, Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa

Bielenda Professional Supremelab Cellular Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa 20 ml
Bielenda Professional Supremelab Cellular - Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa
HOBB
Supremelab Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa
Bielenda Professional SupremeLAB Senolityczna Maska Intensywnie Przeciwzmarszczkowa

• 2 lutego 2025 o 20:24
    Bardzo dobrze nawilża, pozostawię skórę gładką bez uczucia lepkości
    Maskę kupiłam w ciemno na promocjo bez sprawdzania opinii. Jestem bardzo zadowolona z jej działania i zaskoczyły mnie te negatywne opinie. Maska bardzo dobrze nasączona mleczną konsystencją. Średnio się dopasowuje, ale ja maski zawsze rozcinam, żeby idealnie pasowała. Jeśli chodzi o efekty podoba mi się to, że nie pozostawia uczucia lepkości. Jest wyczuwalna na skórze po zdjęciu płachty, ale jest to miłe uczucie, mlecznej konsystencji. Maska bardzo nawilża, zmniejsza zaczerwienienia i opuchliznę, optycznie spłyca zmarszczki pod oczami. Nałożyłam na nią serum, rano buzia była gładka i promienna.
  • 9 października 2024 o 20:47
    Kiepska
    Jestem wielką fanką sheet masks, zamawiałam je z azjatyckich sklepów internetowych lata temu zanim stało się to modne. Jedne są lepsze, drugie są gorsze, od żadnych nie oczekuję cudów, ale niestety maseczka Bielendy wyróżnia się tutaj bardzo na minus. Pierwsze co uderza po otwarciu, to zapach, maseczka jest intensywnie perfumowana i zapach czuć zanim w ogóle wyjmiemy ją z opakowania. Nie przepadam za tym. Drugi minus, który możemy poczuć natychmiastowo to materiał z jakiego wykonana jest maseczka. Jest sztywny i szorstki, maseczka nie chce przylegać do twarzy i przez rodzaj materiału szybciej też wysycha. Maska nasączona jest esencją, która jest kremowa, nie jest jej zbyt dużo w opakowaniu, nie ma tutaj mowy o dodatkowym pokryciu esencją szyi i dekoltu. Co do samego działania, to cóż, maseczka trochę nawilża, ale nic poza tym, nie zauważyłam żadnego rozjaśnienia, czy nawet głębszego odżywienia lub wyciszenia cery. Samo doświadczenie noszenia maseczki przez jej sztywność jest mało przyjemne. Z pewnością nie ponowię zakupu i jednak zamierzam trzymać się azjatyckich marek.
  • 3 sierpnia 2024 o 23:17
    Efekt wow, ale...
    Maseczka intensywnie przeciwzmarszczkowa Bielenda to prawdziwe odkrycie dla mojej skóry. Po jej zastosowaniu skóra jest dobrze nawilżona, odżywiona i przede wszystkim wyraźnie wygładzona. Niestety sporą wadą tego produktu jest materiał z jakiego wykonana została maseczka. Jest on dość gruby i sztywny przez co maska nie przylega idealnie do twarzy. Mimo tej wady, efekty są świetne i zdecydowanie przeważają nad tą niedogodnością.
    Zalety:
    • widoczne działanie
    Wady:
    • materiał maski
    azileiz
    23 czerwca 2024 o 8:54
    Niestety rozczarowanie... Kompletny Zawód
    Niestety, Bielenda Professional SUPREMELAB Cellular Senolityczna Maska Intensywnie Przeciwzmarszczkowa nie spełniła moich oczekiwań. Po kilku tygodniach stosowania nie zauważyłam znaczącej poprawy w wyglądzie mojej skóry ani redukcji zmarszczek. Maska ma dość ciężką konsystencję, która trudno się wchłania, pozostawiając na skórze lepką warstwę... - czego naprawdę nie lubię, w szczególności jeżeli chodzi o pielęgnację. Pomimo obietnic intensywnego działania przeciwzmarszczkowego, moja skóra nie wyglądała na bardziej jędrną czy wygładzoną. Co więcej, maska spowodowała u mnie drobne podrażnienia, co jest dużym minusem dla osób o wrażliwej skórze.... Niestety, produkt ten nie sprostał moim oczekiwaniom i na pewno nie sięgnę po niego ponownie.... NIE POLECAM
    ALM007
    15 czerwca 2024 o 13:06
    Skuteczna maseczka przeciwzmarszczkowa, ale z niewygodną płachtą (która działa na mnie jak płachta na byka;))
    Bielenda Professional SUPREMELAB, Cellular, Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa to kosmetyk, który obecnie testuję i muszę przyznać, że ma naprawdę dobre efekty. Już po kilku użyciach zauważyłam, że skóra staje się bardziej jędrna i gładka, a drobne zmarszczki są mniej widoczne. Składniki aktywne - Bakuchiol: Alternatywa dla retinolu, znana ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych i ujędrniających. - Kwas hialuronowy: Intensywnie nawilża skórę, dodając jej objętości i sprężystości. - Kompleks peptydowy: Wspomaga regenerację skóry, poprawiając jej strukturę i elastyczność. Cena i dostępność Obecnie maska jest dostępna w promocyjnej cenie w Rossmannie za niecałe 9 zł, co czyni ją bardzo przystępnym wyborem dla osób poszukujących efektywnych kosmetyków przeciwzmarszczkowych. Moje doświadczenia Stosuję tę maskę od miesiąca i jestem zadowolona z jej działania. Składniki aktywne działają skutecznie, nawilżając i ujędrniając skórę. Maska najlepiej sprawdza się, gdy stosuję ją wieczorem, przed nałożeniem nocnej pielęgnacji. ❎Jednak doświadczenie nie jest w pełni komfortowe ze względu na płachtę, która przypomina grubszą chusteczkę higieniczną. Maseczki z Garniera pod tym względem są dużo wygodniejsze. ‼️ Tip Ze względu na obecność bakuchiolu, dobrze jest stosować tę maskę na noc. Następnego dnia pamiętaj o nałożeniu SPF, aby chronić skórę przed słońcem. ???? ✅Zalety: - Skuteczność: Efekty działania maski są widoczne już po kilku użyciach – skóra jest delikatnie jędrniejsza, gładsza, a zmarszczki mniej widoczne. - Cena: Obecna promocyjna cena sprawia, że maska jest bardzo atrakcyjną opcją cenową. ❎Wady: - Płachta: Największy minus dla mnie to jakość płachty – jest grubsza, przypomina chusteczkę higieniczną, co sprawia, że jest mniej komfortowa w noszeniu. Podsumowanie Bielenda Professional SUPREMELAB, Cellular, Senolityczna maska intensywnie przeciwzmarszczkowa to skuteczny kosmetyk w przystępnej cenie. Jest idealna dla osób, które szukają intensywnej pielęgnacji przeciwzmarszczkowej. Jej wada, wg mnie dużą (za co obniżę o jedną gwiazdkę ocenę) jest jakość tej płachty, bo obniża zdecydowanie jakość noszenia. A dla mnie używanie maseczkę w płachcie to musi być także relaks.
    Zalety:
    • Skuteczność działania: widocznie wygładza skórę i redukuje zmarszczki.
    • Przystępna cena: obecnie na promocji w Rossmannie za niecałe 9 zł.
    Wady:
    • Jakość płachty: przypomina grubszą chusteczkę higieniczną, co zmniejsza komfort noszenia.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie