Odżywki do włosów

Eveline
Odżywka do włosów wzmacniająca Push Up Effect

• 20 października 2024 o 10:26
    Miękkość na mojej głowie
    Ten rok nie jest specjalnie łaskawy dla moich włosów,od jakiegoś czasu srały się suche,nieco matowe i w dodatku zaczęły wypadać. Stosuję już suplementy od wewnątrz , używam serum od zewnątrz ale dodatkowo boostuje maskami/odżywkami po każdym myciu. Zazwyczaj sięgam po produkty profesjonalne, najlepiej sprawdza się u mnie seria regeneracyjna Alphaparf,ale z racji zainwestowanych już środków w pielęgnację włosów nie boję się próbować odżywek bardziej budżetowych. Tak właśnie trafiłam na odżywkę Eveline,gdyż przekonała mnie deklaracja "zabieg wzmacniający", efekt uniesienia jest dla mnie drugoplanowy. Podoba mi się opakowanie kosmetyku,jest poręczne,wygodne, nawet kolorystyka jest pozytywna. Zapach delikatny,dla mnie wręcz neutralny. Odżywka jest wydajna,ale piszę to jako osoba nosząca krótkie włosy, ciężko jest mi określić jak wydajność przekładałaby się u osób z długimi włosami. Zazwyczaj zostawiam ją na 5min tuż po myciu i po takim zabiegu spłukuje. Efekt?: włosy miękkie, wygładzone, nawilżone. Przyznaję że mocno zaskoczył mnie ten produkt,na plus oczywiście. Mam wrażenie,że odżywka regeneruje włosy,dodaje im miękkości,przy czym mimo dłuższego stosowania mam wrażenie że jest to efekt raczej krótkotrwały,gdyż długofalowo wciąż muszę się wspierać innymi suplementami.