Kremy na dzień

Bebe (Young Care) Mattierende Pflege für Mischhaut Krem matujący do cery mieszanej

Edytaj7
    27 grudnia 2021 o 21:32
    Przeciętny
    Krem do twarzy jest podstawowym kosmetykiem, więc zawsze go muszę mieć w kosmetyczce. Krem kupiłam z ciekawości w niemieckim Rossmannie. Kusi delikatną, wiosenną grafiką. Mam mieszaną cerę, więc najlepszy jest dla mnie krem, o lekkiej konsystencji. Pod tym względem jest naprawdę ok. Dobrze się rozprowadza, szybko się wchłania. Jak najbardziej nadaje się pod makijaż. Niestety efekt nawilżenia utrzymuje się bardzo krótko. Wydajność przyzwoita.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • sprawdza się jako baza pod makijaż
    • nie podrażnienia skóry
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • krótkotrwałe nawilżenie
  • 12 maja 2013 o 19:13
    Nie mój typ
    Moja skóra jest wrażliwa, mieszana, trądzikowa. Chciałam kupić krem lekki, odpowiedni na wiosnę, matujący. Moja Ziaja Ulga zaczęła być zbyt ciężka, wraz z nadejściem wiosny, także zakupiłam ten kremik. Moją ocenę zacznę od plusów: + lekki + tani + dobrze się wchłania + nawilża i przejdę do minusów: - nie matuje - trudno dostępny (ja go zakupiłam w Niemczech) - podrażnia (wyskoczyły mi po nim krostki) także generalnie go polecam do skór nieproblematycznych. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    agattee
    17 lutego 2013 o 14:35
    nie.
    Mam raczej cere mieszana ze sklonnoscia do przesuszenia. Po nalozeniu go, mialam wrazenie jakby sie nie wchlonal, tylko zalegal wartstwa na skorze. Gdy przejechalam palcem po cerze czulam, ze sie walkuje. Po kilku minutach cera znowu byla sucha. Zapach taki sobie, ale mi nie przypasowal, jak dla mnie daje chemia. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 stycznia 2013 o 12:34
    Szaleństw nie ma
    Krem nie zrobił na mnie oszałamiającego wrażenia, ale też nie mogę ocenić go negatywnie. Jest przeciętny i na pewno nie zaszkodził mojej buzi. Ma taką lekko żelową konsystencję, mi osobiście nie podoba się też zapach, ale nie jest od odrażający czy uciążliwy. Krem nie „zapchał” cery, nie świeciłam się po nim i faktycznie dobrze sprawdza się jako baza pod podkład. Ogólnie nie rozczarowałam się nim, ale też nie oczekiwałam od niego cudów. Jest trochę za lekki na zimę, ale super sprawdzi się na wiosnę/lato. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    Tesia94
    24 października 2012 o 0:23
    calkiem ok
    Krem bardzo lekki lekko zelowaty o pieknym zapachu nie wazy sie nie roluje nie podraznia swietnie nawilza i odswieza zmatoienie zauwazylam tylko na nosie pod oczami niestety jakos niezbyt a o zmatowieniu na niedosonalosciach mozna zapomniec jednakowoz nadaje sie jako baza pod makijaz nie zapycha ulatwia rozprowadzenie podkladu nie podraznia nie pozostawia filmu na twarzy mieszkam w niemczech i nie ma najmniejszego problemu z jego dostepnoscia ja zakupiam w Realu jest rowniez w drogeriach dm i rossmanie jak w polsce nie wiem niestety Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: troche 1