Kremy BB, CC i DD

Smashbox Camera Ready, BB Cream SPF 35 Krem BB 5 w 1

• 22 maja 2024 o 11:50
    Ma lekką formułę
    Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35 to krem BB, który oferuje 5 w 1 działanie - nawilżenie, ochronę przeciwsłoneczną, koloryzację skóry, kontrolę błyszczenia oraz redukcję porów. Produkt ten ma bardzo lekką i delikatną formułę, która zapewnia naturalne wykończenie i jednocześnie krycie średnie. Krem łatwo się rozprowadza i dobrze stapia z skórą, nie pozostawiając smug czy efektu maski. Ponadto, dzięki zawartości SPF 35, chroni skórę przed promieniowaniem UV, co jest bardzo istotne dla utrzymania zdrowego i młodego wyglądu. Krem BB dobrze trzyma się przez cały dzień, nie ściera się i nie przesusza skóry. Jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie daje mi ten produkt. Moja skóra wygląda promiennie, jest dobrze nawilżona i chroniona przed szkodliwym działaniem słońca. Polecam Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35 wszystkim, którzy szukają delikatnego podkładu o wielofunkcyjnym działaniu. To świetny wybór dla osób ceniących naturalny wygląd i wygodę stosowania.
  • 12 września 2020 o 20:37
    Kocham to
    To dla mnie produkt świętego Graala. Ma wystarczającą osłonę, aby ukryć skazy, ale nie na tyle, żeby wyglądało na to, że faktycznie cokolwiek masz na sobie. Uwielbiam też to, że ma spf! Na pewno brakuje odcieni, ale poza tym uwielbiam ten produkt!
  • 13 lipca 2019 o 20:33
    Niestety nie spełnia moich oczekiwań
    Ten podkład od Smashboxa dostałam w prezencie. Bardzo się ucieszyłam, bo wiem, że jest to dobra marka, ale niestety po nałożeniu na twarz zawiodłam się. Pierwsze co mnie rozczarowało to słabe krycie, a w trakcie dnia szybkie ścieranie. Jest mi bardzo przykro, że się zawiodłam, bo zawsze ufałam tej marce.
    Zalety:
    Wady:
    • Słaby krycie,
    • szybkie ścieranie,
    • cena.
  • 10 kwietnia 2019 o 14:00
    Daje bardzo ładne, naturalne wykończenie
    Bardzo lubię ten krem. Kupiłam go jakiś czas temu w sephorze, gdy szukałam jakiegoś lekkiego produktu na dni, kiedy nie noszę makijażu, ale moja cera wymaga niewielkiego wyrównania kolorytu. Krem jest dość mocno kryjący, jak na BB, ale bardzo przyjemny. Daje fajny, naturalny efekt. Na mojej skórze jest to taki zdrowy glow. Stosuję zarówno w no make up days, jak i w ciepłe, letnie dni, kiedy mam ochotę na makijaż. Ma SPF 35, ale ja i tak zawsze używam kremów z filtrem 50+. Nie mam zaufania do filtrów w kosmetykach kolorowych. Nie zapycha, ładnie wyrównuje koloryt, zostawia fajny glow. Jest wydajny, mam go już z 1,5 roku i jest na wykończeniu. Nie potrzeba go dużo, by spełnił swoje zadanie. Kiedy się skończy, to go chętnie kupię jeszcze raz.
    MdM
    26 maja 2015 o 16:34
    najlepszy BB jaki znam, szczegolnie na gorace dni/momenty
    OPAKOWANIE Higieniczna tubka, latwo sie wyciska krem. Wizualnie na plus, czarna, elegancka. WYDAJNOSC Bardzo dobra. Jedno opakowanie starczy na kilka miesiecy przy codziennym uzywaniu (ja nie uzywam codziennie). NAKLADANIE Dosyc proste. Niekoniecznie jak kremu, raczej jak podkladu, ale nie osadza sie ani w porach, ani na wloskach, a do tego nie zasycha na tyle szybko, aby nie mozna bylo rozprowadzic bez smug. Do nakladania uzywam najczesciej pedzla, rzadziej palcow. EFEKT + KRYJE I to wcale nie slabo. Do drobnych przebarwien nie potrzeba juz korektora. Trzeba uwazac, poniewaz jesli nalozy sie zbyt duzo, uzyska sie efekt tapety (jak w przypadku kazdego BB kremu). + NIE PODKRESLA SUCHYCH SKOREK + NIE PODKRESLA POROW Sa ledwo widoczne. + NIE ZAPYCHA + BARDZO LADNIE DOPASOWUJE SIE DO ODCIENIA SKORY Nie odznacza ani na linii zuchwy, ani na linii wlosow. Mam odcien light (dosyc jasny). TRWALOSC Bardzo dobra. Ladnie matuje (u mnie wytrzyma spokojnie 6 godzin bez przypudrowania nosa). Po tym czasie robie drobne poprawki. Nadaje sie takze na imprezy, gdyz nie splywa z buzi nawet w upalne dni. Wyprobowalam go na Bikram Yoga. Dla tych, ktorzy o Bikram Yoga nie slyszeli, jest to joga w temparaturze 40 stopni. Po treningu 90 minutowym w 40 stopniach pot skapuje z kazdej czesci ciala. Camera Ready BB Cream ciagle JEST na spoconej i ociekajacej twarzy. Dla mnie to jeden z NAJLEPSZYCH kremow BB na rynku. WYKONCZENIE Naturalne. Mozna zostawic solo lub utrwalic pudrem sypkim. POSIADA SPF I to 35!! Ogromny plus! Podsumowujac: Genialny kremik BB, z filtem, naturalny, dopasowujacy sie do koloru skory, wytrzymujacy pot i wysoka temperature. Mialam juz wiele BB kremow, ale jesli mam byc szczera, to jest najlepszy, jaki kiedykolwiek mialam. Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: koncze 1