Farby do włosów

Joanna Multi Cream Color Efekt 3D Trwała farba do włosów

Bodyland.pl
Joanna Multi Cream 3D 33 Naturalny Blond
Joanna Multi Cream Color
Joanna Multi Cream Color Farba do włosów, 37 Soczysta oberżyna
Joanna Multi Cream Color Farba do Włosów 30 Karmelowy Blond

Nasi użytkownicy zostawili 127 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2025 o 8:38
    Piękny kolor
    Farba Joanna Multi Cream Color w odcieniu hebanowa czerń pozytywnie mnie zaskoczyła. Szukałam głębokiej, intensywnej czerni z chłodnym tonem – i dokładnie to dostałam. Kolor wyszedł bardzo nasycony, bez przebłysków czerwieni czy brązu, co bywa problematyczne przy tańszych farbach. Bardzo trwała farba stosuje już ją kilka lat Jestem mega zadowolona z tego koloru bo to jest piękna głęboka czerń, ten kolor bardzo mi się podoba ,ponieważ często trafiałam na takie farby które wpadały w granat to mi się osobiście nie podobało . Ta farba to jest strzał w dziesiątkę. Plusy: Głęboki, intensywny kolor już po pierwszym farbowaniu. Dobra konsystencja – farba nie spływa z włosów. Dość przyjemny zapach jak na produkt drogeryjny. W zestawie odżywka, która faktycznie wygładza włosy.
    • Kolor
    • Konsystencja
  • 25 lutego 2025 o 9:39
    Najtańsza farba w rosmanie
    Farbuje włosy od kilku lat i zawsze sięgam po tą farbę, oczywiście ze względu na to, że jest ona najtańsza. Na promocji kosztuje około 10zl. Farba jak farba, włosy dobrze farbuje, nie zmywa się, czyli dobrze, bo to farba trwała. Wiadomo, zapach nie jest przyjemny, no ale to jak w każdej farbie do włosów z amoniakiem. Jedyny minus to wydajność farby. Mi na farbowanie samego odrostu wystarcza w sam raz, jednak jeśli ktoś planuje farbować nią całe włosy to nawet jeśli są krótkie polecam kupić minimum dwa opakowania, do dłuższych włosów nawet jeszcze więcej!
  • 24 lutego 2025 o 13:52
    Kolor orzechowy brąz jest idealny
    Kolor, który wybrałam, to orzechowy brąz. Ja mam włosy farbowane na jasny brąz i tym razem chciałam ocieplić nieco mój kolor i wyszedł bardzo fajny brązowy odcień na włosach. Jest to dobra farba w bardzo atrakcyjnej cenie. Kolorystyka jest różnorodna, jednak uważam, że kolorów mogłoby być zdecydowanie więcej. Farbę nakłada się bardzo komfortowo i bezproblemowo. Na dłuższe włosy za ramiona, potrzebne będą raczej dwa opakowania, oczywiście w zależności jak gęste włosy ktoś posiada. Farba na włosach utrzymuje się kilka tygodni. Po każdym myciu włosów delikatnie się wypłukuje ale efekt po tym wypłukiwaniu jest jeszcze lepszy niż wcześniej. Ja tak przynajmniej uważam. Po tej farbie nie wypadają włosy, nie ma żadnych podrażnień itp. Polecam serdecznie, szczególnie kolor orzechowy brąz.
    Zalety:
    • Piękny brązowy kolor
    • Komfort użytkowania
    • Niska cena
    • Dobra jakość
    rokak
    16 września 2024 o 22:02
    Wypłukuje się
    Farbę kupiłam zachęcona ceną i gamą kolorów. Wybrałam odcień "cynamonowy brąz". Opinie na wizażu dot. ciemniejszych kolorów były w porządku, więc zaryzykowałam. Opakowanie standardowe, z rękawiczkami i odżywką, która jest bardzo wydajna. Rozprowadzanie farby było wygodne, jedno opakowanie pokryło długie włosy. Zapach nie jest wspaniały, ale nie uważam, żeby był drażniący lub nie do zniesienia. Spłukiwanie farby było przyjemne, miałam wrażenie, że dość szybkie. Uważam, że odcień jest 1:1 jak na zdjęciu z opakowania. Moje włosy są farbowane cyklicznie, a farba idealnie pokryła całość, nie naruszając przy tym końcówek. Nie zgadzam się z innymi opiniami o tym, że kolor wychodzi kilka odcieni ciemniejszy. Włosy nie są przesuszone na końcówkach, skóra głowy delikatnie tak. Pierwszy tydzień było widoczne szybsze przetłuszczanie. Przez pierwsze 3 mycia woda była lekko zabarwiona, później było w porządku. Po stosowaniu farb różnych marek Joanna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, szczególnie stosunkiem ceny do jakości. Edit: wypłukała się w miesiąc XDDDD Szkoda gadać, włosy teraz wyglądają jak odcień ciemniejsze, a nie jak 5 po farbowaniu.
    • paleta kolorów
    • równomierne pokrycie
    Wady:
    • wypłukuje się okropnie szybko
  • 9 kwietnia 2024 o 22:09
    Swego czasu samodzielnie farbowałam sobie włosy. Przez długo czas decydowałam się na naturalne farbowanie za pomocą henny, amli oraz indygo, natomiast ostatnio zmieniłam tę formę koloryzacji na tradycyjną. Próbowałam testowania różnych farb w celu znalezienia tej idealnej i gdzieś tam na swojej drodze zdecydowałam się na zakup propozycji od marki Joanna. Farba ta jest bardzo łatwo dostępna w różnych drogeriach stacjonarnych oraz internetowych. Produkt został zamknięty w kartonowym opakowaniu o czarnej barwie. Na opakowaniu umieszczono wizualizację samego koloru, na który się zdecydowaliśmy oraz wszelkie, najważniejsze informacje na temat farby, takie jak jego nazwa, logo producenta oraz najważniejsze właściwości i sposób stosowania. Cena regularna wynosi około dwudziestu złotych. Kosmetyk dostępny jest w naprawdę wielu kolorach. Ja zdecydowałam się na ten o numerze 38 i nazwie Kasztanowy Brąz. Na opakowaniu wyglądał on na idealnie taki, jaki ja miałam przed farbowaniem. Sam sposób rozrobienia kosmetyku i przygotowania farby jest naprawdę bardzo prosty a instrukcja czytelna. Finalnie muszę stwierdzić, że kosmetyk bardzo źle wypadł na moich włosach. Zdecydowanie ciemnej niż obiecuje producent, wyglądał jak najciemniejszy z dostępnych kolorów. Dodatkowo bardzo trudno było go rozjaśnić u fryzjera, farba trzymała się bardzo dobrze jednak niestety nie w obiecanym kolorze. Do farby dostarczona została jeszcze odżywka, która akurat jest bardzo dobrej jakości i świetnie odżywia fryzurę. Farba od marki Joanna w odcieniu 38 Orzechowy Brąz maksymalnie mi się nie sprawdziła. Finalnie sprawiła, że moje kosmyki były znacznie ciemniejsze niż obiecuje producent, dodatkowo trudno było uratować ten efekt. Niestety nie mogę polecić tego kosmetyku.
    • Odżywka
    Wady:
    • Daje inny efekt niż obiecuje producent