Tusze do rzęs

Maybelline New York Lash Sensational, Lash Multiplying Mascara Intense Black Tusz do rzęs pogrubiający, intensywnie czarny

Maybelline Mascara Lash Sensational Intense Black 9.5 ml
Maybelline Lash Sensational Tusz do Rzęs Intense Black
Maybelline Lash Sensational Mascara Intense Black 9.5ml tusz do rzęs
Bodyland.pl
Maybelline Lash Sensational Mascara tusz do rzęs Intense Black 9,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 484 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Dzisiaj o 18:24
    Wygodny w użytku
    Wydłuża i podkreśla rzęsy, wygodny w aplikacji, 3 warstwy nie obciążają za bardzo oka, a super je podkreślają. Wszystko to co obiecuje marka w tym produkcie się sprawdza. Jest moim najczęstszym wyborem w drogerii ze względu na cenę, wygodne opakowanie i nie obciążanie rzęs.
    • Skręt
    • Wydłużenie
    • Aplikator
    mrs_emi
    12 maja 2025 o 16:03
    Rewelacja!
    Tusz jest ze mną od dobrych 8 lat, testowany w różnych wersjach. Uwielbiam go! Cena dość korzystna jest gdy się kupi go w drogeriach internetowych lub stacjonarnych wyprzedażach. Czerń jest głęboka, szczególnie przy użyciu 2/3 warstw, jednak trzeba je nakładać delikatnie, w małych porcjach tak aby nie skleić rzęs. Pięknie rozdziela a wraz z zalotką wydłuża i pogrubia rzęsy. Czasami przy łzawieniu delikatnie osypuje się co prowadzi do dyskomfortu. Należy go umiejętnie zmywać gdyż trwałość jest bardzo dobra, najlepiej olejem lub płynem do demakijażu po dłuższym przykładaniu wacika do oka. Niestety czasem rano po uprzednim wieczornym demakijażu można znaleźć drobne pozostałości w kącikach oka.
  • 4 maja 2025 o 14:52
    Najlepszy tusz!
    Najlepszy tusz jaki można kupić w drogerii. Jeśli szukasz, dobrego, w miarę wydajnego tuszu, który bardzo dobrze wydłuża i podkreśla rzęsy to trafiłaś w punkt! Ten tusz to serio jest mistrzostwo. Pierwszy raz go zobaczyłam i byłam sceptycznie nastawiona, a teraz? Kocham go!
    Zalety:
    • piękny kolor czerni
    • genialnie wydłuża
    • nie osypuje się
    • trzyma się na oku przez cały dzień
  • 4 maja 2025 o 6:16
    najlepszy produkty do makijażu jaki powstał!!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    witam ten produkt to najlepsze co spotkało mój makijaż, mascara jest idealna, tania no po prostu cudowana, wydłuża, lekko pogrubia rzęsy, jest wydajna serio bardzo polecam !!
  • 3 maja 2025 o 9:56
    Niezawodny klasyk z drogerii – tusz, do którego zawsze wracam
    To mój zdecydowany numer jeden wśród wszystkich tuszy drogeryjnych, jakie testowałam – i regularnie do niego wracam od lat. Najbardziej opłaca się kupować go online, w drogeriach internetowych, gdzie często można go dostać w bardzo dobrej cenie. Uwielbiam wszystkie wersje tej serii – Very Black, Intense Black itd. – ponieważ działają bardzo podobnie: pięknie rozdzielają rzęsy, wyraźnie je wydłużają i delikatnie pogrubiają. Efekt jest naturalny, ale wyrazisty. Kolor jest intensywnie czarny, a co najważniejsze – tusz nie osypuje się w ciągu dnia, co dla mnie jest absolutnym priorytetem. W składzie znajdziemy m.in. styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer i polyurethane-35, które odpowiadają za trwałość i elastyczność formuły. Cera alba (wosk pszczeli) oraz carnauba wax pomagają utrzymać kształt rzęs i dają odpowiednią teksturę. Nawilżające składniki jak gliceryna, butylene glycol czy caprylyl glycol wspierają kondycję rzęs, sprawiając, że nie są przesuszone nawet przy codziennym stosowaniu. Spojrzenie jest pięknie podkreślone, a makijaż oczu zawsze wygląda świeżo i schludnie. To mój tusz-piłkarz – zawsze trafia do bramki i nigdy mnie nie zawiódł. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • ładnie rozdziela i wydłuża
    • trwały
    • nie rozmazuje i nie osypuje się
    Wady:
    • mógłby być tańszy stacjonarnie