Tusze do rzęs

Maybelline New York Lash Sensational, Lash Multiplying Mascara Intense Black Tusz do rzęs pogrubiający, intensywnie czarny

Maybelline Mascara Lash Sensational Intense Black 9.5 ml
Maybelline Lash Sensational Tusz do Rzęs Intense Black
Maybelline Lash Sensational Mascara Intense Black 9.5ml tusz do rzęs
Maybelline New York Lash Sensational

• 16 marca 2025 o 10:00
    Najlepszy tusz!
    Ten tusz jest moim ulubionym, wydłużenie, pogrubienie, a zarazem rozdzielenie rzęs to efekt który uwielbiam, a ten tusz mi go zapewnia. Nie osypuje się, jest wprost idealny.
    Zalety:
    • Nie osypuje się
    • Wydajny
    • Tani
    • Wydłuża i pogrubia rzęsy
    Wady:
    • Nie ma
  • 15 marca 2025 o 23:25
    Najlepszy tusz
    Tusz Maybelline Lash Sensational to produkt, który daje naturalny, ale efektowny wygląd. Posiada wygodne opakowanie i szczoteczke , która dobrze rozczesuje rzęsy, nie sklejając ich. Formuła jest lekka, kremowa, co zapewnia wydłużenie i pogrubienie rzęs. Tusz trzyma się przez cały dzień, nie rozmazując się, choć może być trudniejszy do zmycia. Tusz daje dobre efekty w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • wysoka jakos
    • przystepna cena
    • wygodne opakowanie i szczoteczka
    • nie skleja rzes
  • 15 marca 2025 o 16:07
    super tusz
    Lash Sensational to jeden z lepszych tuszy do rzęs jaki miałam. Świetnie wydłuża i pogrubia rzęsy, a co najważniejsze nie skleja ich. Używanie go to czysta przyjemność. Dodatkowo nie wylewa się z opakowania i starcza mi na bardzo długi czas. Zawsze do niego wracam i jest naprawdę godny polecenia.
    Zalety:
    • Świetnie wydłuża i podrabia rzęsy.
    Zwarqon
    14 marca 2025 o 11:39
    Mój ulubiony tusz do rzęs!
    Ten tusz to zdecydowanie mój ulubiony tusz do rzęs! Bardzo ładnie rozdziela rzęsy. nie skleja ich i daje efekt wydłużenia oraz podkręcenia. Szczoteczka świetnie się sprawdza - dobrze rozprowadza produkt i nie nabiera go zbyt dużo. Kolor jest intensywnie czarny, co dodatkowo podkreśla spojrzenie. Tusz nie osypuje się w ciągu dnia i dobrze się utrzymuje. Jest łatwy do zmycia, ale jednocześnie nie rozmazuje się w trakcie noszenia. Naprawdę godny polecenia!
    Zalety:
    • ładnie rozdziela rzęsy
    • wydłuża i podkręca
    • trwały i nie osypuje się
    • intensywnie czarny kolor
    Wady:
    • opakowanie mogło być trochę ładniejsze
  • 6 marca 2025 o 18:13
    Tusz do rzęs, który zachwycił mnie trwałością
    Maybelline New York Lash Sensational, czyli tusz do rzęs pogrubiający i intensywnie czarny udało mi się dorwać w jednej z internetowych drogerii na promocji i przyznam, że już od bardzo dawna chciałam go przetestować. Wiele o nim słyszałam, głównie zachwytu i słów uznania od przyjaciółek, więc mając dosyć wysokie wymagania od tuszu do rzęs postanowiłam, że sprawdzę jak u mnie ten tusz będzie się prezentował i czy również skradnie moje serce :). Muszę podkreślić, że po pierwszym użyciu tego tuszu byłam zachwycona jego trwałością i to mnie kupiło. Tego właśnie oczekuję od dobrego tuszu do rzęs, a ten tusz do rzęs charakteryzuje się właśnie doskonałą jak dla mnie trwałością, utrzymywał się u mnie na rzęsach przez cały dzień, nie było w ogóle mowy o jakimś kruszeniu się czy rozmazywaniu. Wszystko pozostało na swoim miejscu w nienaruszonym stanie i po kilkunastu godzinach bardzo intensywnego dnia patrząc w lustro byłam w szoku, bo tusz do rzęs prezentował się dokładnie tak, jak tuż po jego nałożeniu na rzęsy. Co ważne, nie pozostawia on też nieestetycznych śladów pod oczami. Istotnym atutem tuszu jest również jego szczoteczka. Jest ona wykonana jest z silikonu i wyprofilowana, ponieważ ma taki lekko zakrzywiony kształt, ale to akurat jest na plus i znacznie ułatwia aplikację tuszu, pozwalając nam dotrzeć nawet do najdrobniejszych rzęs. Szczoteczka w tym tuszu efektywnie czesze i układa rzęsy, wydłużając je oraz nadając im intensywny czarny kolor. Jest też zauważalny efekt delikatnego podkręcenia rzęs, a jednocześnie ich pogrubienia. Rzęsy po aplikacji wyglądają schludnie, są dobrze podkreślone i nie są sklejone. Dodatkowo, co dla mnie szczególnie ważne, tusz Maybelline New York Lash Sensational nie wywołuje reakcji alergicznych, nie powoduje żadnego swędzenia czy łzawienia oczu, a to ze względu na jego delikatną formułę. Jak dla mnie to kosmetyk bliski ideału, chociaż jego cena może wydawać się nieco wysoka, to często dostępny jest na promocji. Moim zdaniem to tusz godny uwagi i urzekł mnie swoją trwałością.
    Zalety:
    • Niesamowita trwałość
    • Piękny, intensywny czarny odcień tuszu
    • Wygodna aplikacja
    • Wyprofilowana szczoteczka, która ułatwia precyzyjną aplikację
    • Dostępność
    • Nie skleja rzęs
    • Dobrze pogrubia i wydłuża rzęsy
    • Ładne opakowanie