Wszystkie składniki:
aqua, alumina, vitis vinifera seed oil, diethylhexyl carbonate, caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, glycerin, propylene glycol, cetyl alcohol, glyceryl stearate, petrolatum, panthenol, tocopheryl acetate, allantoin, glycyrrhetinic acid, tocopherol, urea, dimethicone, xanthan gum, disodium edta, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, parfum, aqua, propylene glycol, polyacrylate crosspolymer-6, panthenol, niacinamide, allantoin, microcitrus australasica fruit extract, nelumbo nucifera flower extract, glycerin, butylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, disodium edta, synthetic fluorphlogopite, caprylyl glycol, phenoxyethanol, chlorphenesin, alcohol denat., parfum, benzyl salicylate, benzyl benzoate, citronellol, ci 77891, tin oxide,aqua, caprylyl methicone, propanediol, glycerin, butylene glycol, peg-12 dimethicone/ppg-20 crosspolymer, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, dimethicone, panthenol, allantoin, enantia chlorantha bark extract, laminaria ochroleuca extract, hydrolyzed algin, maris aqua, chlorella vulgaris extract, sodium hyaluronate, oleanolic acid, tocopherol, propylene glycol, caprylic/capric triglyceride, carbomer, sodium hydroxide, disodium edta, caprylyl glycol, ethylhexyl methoxycinnamate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bht, phenoxyethanol, chlorphenesin, parfum, benzyl salicylate, benzyl benzoate, citronellol, limonene, ci 42090, ci 17200