Podkłady

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 Podkład z serum SPF 20

notino.pl
Clinique Podkłady Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 20CN 20 Fair 30 ml
Clinique Even Better Clinical Serum-Foundation Podkład do twarzy, 20 Fair Fair 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 sierpnia 2024 o 23:40
    Podkład który dużo kosztuje i nie jest warty swojej ceny
    Zakupiłam produkt po tym jak doradziła mi go konsultantka w pewnym sklepie z kosmetykami. Niestety podkład jest ciężki, gęsty dawałam mu kilka szans ale się nie sprawdził. Podkład niestety ciemnieje na twarzy, ciastkuje się, waży, wchodzi w zmarszczki mimo że nie mam problematycznej cery i dobrze dbam o cerę to ten podkład wyglądał na mojej skórze poprostu źle. Opakowanie też nie jest wśród moich faworytów. Było blisko aby wyślizgnął mi się z ręki. Nie kupię go ponownie i nie polecę nikomu.
    Zalety:
    • Spf 20
    Wady:
    • Ciemnieje
    • Waży się
    • Zbyt gesty
    • Wchodzi w zmarszczki
    • Nieporęczne opakowanie
    ALM007
    21 maja 2024 o 21:02
    Dlaczego kocham Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20
    Jestem ogromną fanką Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20. Ten podkład zyskał stałe miejsce w mojej kosmetyczce, szczególnie na wieczorne wyjścia. Od pierwszego użycia zaskoczył mnie swoją wszechstronnością i doskonałym wykończeniem oraz trwałością Co mnie najbardziej urzekło w tym podkładzie, to jego lekka, jedwabista konsystencja. Kiedy nakładam go na skórę, mam wrażenie, że po prostu się topi i wtapia, dając mi idealne, naturalne krycie. Nie lubię efektu maski, a ten produkt pozwala mi uzyskać jednolitą cerę bez uczucia ciężkości. Szybko zastyga, na to trzeba uważać. Ale nie wymaga dużo pudru. Lubię pod niego nałożyć rozświetlacz by wydobyć więcej blasku ze skóry. Podkład zawiera składniki pielęgnacyjne, takie jak kwas hialuronowy, witamina C i peptydy, które nie tylko poprawiają wygląd skóry, ale również ją pielęgnują. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra jest bardziej nawilżona i promienna. Ale nienowej, czy to po podkładzie czy innych produktach - pewnie combo pielęgnacji. Lubię jednak to, że zarówno ten podkład, jak i Pharmaceris mają te właściwości pielęgnacyjne. Mam wrażenie, że skóra lepiej w nich oddycha. Z minusów - Clinique Even Better Clinical Serum Foundation jest dość drogi, dlatego używam go zamiennie z Pharmaceris najczęściej. Ale na wieczór ten podkład jest świetny. Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 to produkt, który polecam z całego serca. To dużo lepsza wersja klasycznego podkładu Even Better - bo znacznie trwalsza. Daje mi idealne krycie, ochronę przeciwsłoneczną i pielęgnację skóry w jednym kroku. Mimo wyższej ceny, dla mnie jest to produkt, który spełnia wszystkie moje potrzeby i oczekiwania. Jeśli szukasz podkładu, który dba o Twoją skórę, a jednocześnie daje piękne wykończenie, ten produkt może być dla Ciebie.
    Zalety:
    • Lekka, jedwabista konsystencja
    • Naturalne, pełne krycie
    • Zawiera SPF 20, zapewniając ochronę przed promieniami UV
    • Składniki pielęgnacyjne, takie jak kwas hialuronowy, witamina C i peptydy
    • Poprawia nawilżenie i promienność skóry
    • Szeroka gama odcieni
    • szklane opakowanie
    Wady:
    • Szklane opakowanie jest super, ale ma jedną wadę - trudno wydobyć z niego resztki podkładu. A ja jestem osobą, która każde opakowanie przecina, by wydobyć z niego produkt do końca. Ojjj, jak ja nie lubię marnowania!
  • 21 kwietnia 2024 o 0:17
    pozytywne zaskoczenie
    Podklad ma szeroka game kolorow , numery sa dosc mylace bo nawet wysoki numer jest bardzo jasny.Podklad fajnie kryje i ma super wlasciwosci pielegnujace, fajne nawilza, jest nietlusty. Polecam jakas baze lub krem miec, lub przypudowac wtedy sie ladnie trzyma caly dzien. bardzo wydajny
    Zalety:
    • fajne krycie, cienka warstwa
    • nawilzenie beztluszczowe
    Wady:
    • cena, choc nie jest zle
    Ola_31
    8 lutego 2024 o 14:07
    Super podkład
    Jestem zachwycona tym podkładem. Na mojej skórze świetnie się sprawdza. Nie waży się ani nie ciastkuje. W ciągu dnia nie muszę go poprawiać bo trzyma się świetnie. Z racji tego że mam bardzo jasną karnację to przy tak dużej gamie kolorystycznej znalazłam idealnie dopasowujący się do cery odcień.
    Zalety:
    • lekki
    • dopasowujący się do koloru cery
    • skóra jest świeża i naturalna
  • 3 listopada 2023 o 19:11
    Bardzo fajny!
    Ten podkład totalnie mnie zaskoczył. Wypróbowałam go dzięki mojej mamie, która bardzo go zachwalała :) Podkład ma solidne krycie (średnie do mocnego), dlatego bardzo mała ilość wystarczy na przykrycie zaczerwienienia czy niedoskonałości na twarzy. Formuła jest dosyć lejąca i łatwo go rozłożyć na twarzy palcami. Podkład zastyga, dlatego nie trzeba utrwalać do pudrem. Bardzo ładnie bluruje pory. Daje na twarzy matowo-satynowe wykończenie. Trwałość jest nienaganna, trzyma się bez zarzutu cały dzień. Nie używam go na co dzień, bo jest trochę za ciężki jak dla mnie i czasem pod koniec dnia się waży w okolicy brody.
    Zalety:
    • krycie
    • wygładzenie
    • składniki pielęgnacyjne
    Wady:
    • nie dla cer suchych
    • nie na zimę
    • trochę ciężki