Wszystkie składniki:
pillow talk fair-medium
shades: 1 soft blush, 3 super blush
ingredients: mica, dimethicone, silica, phenyl trimethicone, sorbitan isostearate, peg-12 dimethicone, polysorbate 20, glycerin, hydrogenated lecithin, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, gellan gum, calcium chloride, sodium citrate, xanthan gum, tocopherol, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), red 30 lake (ci 73360), carmine (ci 75470)].
shade: 2 super glow
ingredients: calcium sodium borosilicate, mica, neopentyl glycol dicaprylate/dicaprate, dimethicone, peg-12 dimethicone, sorbitan isostearate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, glycerin, polysorbate 60, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, gellan gum, calcium chloride, hydrogenated lecithin, sodium citrate, xanthan gum, tocopherol, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492), carmine (ci 75470)].
shade: 4 multi-glow
ingredients: mica, cetearyl ethylhexanoate, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, glycerin, polysorbate 20, caprylyl glycol, squalane, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, chondrus crispus (carrageenan) extract, octyldodecyl stearoyl stearate, xanthan gum, silica, dicalcium phosphate, synthetic fluorphlogopite, tocopherol, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492), carmine (ci 75470)].
pillow talk medium-deep
shades: 1 soft blush, 3 super blush
ingredients: mica, dimethicone, silica, phenyl trimethicone, sorbitan isostearate, peg-12 dimethicone, polysorbate 20, glycerin, hydrogenated lecithin, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, gellan gum, calcium chloride, sodium citrate, xanthan gum, tocopherol, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), carmine (ci 75470), red 30 lake (ci 73360)].
shade: 2 super glow
ingredients: calcium sodium borosilicate, mica, neopentyl glycol dicaprylate/dicaprate, dimethicone, peg-12 dimethicone, sorbitan isostearate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, glycerin, polysorbate 60, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, gellan gum, calcium chloride, hydrogenated lecithin, sodium citrate, xanthan gum, tocopherol, [+/- titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491), carmine (ci 75470)].
shade: 4 multi-glow