Kremy na dzień

Bandi Anti Dark Spot, tonujący krem z filtrem SPF50, 50ml

Fronka
    18 marca 2025 o 11:45
    Świeci się
    Niestety mocno się świecę po nim. Fajne jest w nim to że ma działanie pielęgnujące. Minimalnie wyrównuje kolor ale niestety idzie w fioletowy odcień. W dni wolne, na łonie natury jest spoko, ale do pracy z powodu głównie świecenia nie nadaje się.
  • 21 czerwca 2023 o 10:33
    Naprawdę fajny
    Świetny krem! Nie zgadzamy się z negatywną opinią. Wystarczy błędnie przeprowadzona pielęgnacja, a poza tym nie trzemy, wmasowujemy,wklepujemy. Mi się absolutnie nic nie roluje. Mam liczne przebarwienia na twarzy, używam go kilka dni i nie żałuję naprawdę buzia wygląda zdrowo promieniennie koloryt jest wyrównany. Szczerze bardzo polecam to dobrze wydane pieniądze!
  • 3 kwietnia 2023 o 17:55
    Niezastąpiony
    Czy właśnie znalazłam idealny Krem spf? ???????? Tak ! Od jakiegoś czasu stosuje sobie Krem marki @bandi_cosmetics Anti Dark Spot, czyli Tonujący Krem SPF50 ???? Jest to nawilżający krem z wysoką ochroną i przed promieniami UVA, UVB, IR i skutkami działania zanieczyszczen z powietrza. Bardzo fajny, lekki Krem, który także przeciwdziała powstawaniu przebarwień. Przy dłuższym stosowaniu poprawia i wyrownuje koloryt naszej cery. Zapobiega utracie jędrności. Mega go lubię, ponieważ jest idelana baza pod makijaż. Nie bieli wręcz pigment zawarty w kremie pozwala doskonale ujednolicić koloryt. Krem ładnie wygladza cerę. Co ważne nie wyświęca się w ciągu dnia. Skóra po jego użyciu jest miękka I gładka. Krem mega wydajny! Osobiście mój ulubieniec!
    Zalety:
    • Lekkość, zapach I wysoka ochrona
  • 21 lutego 2023 o 14:40
    Ulubieniec wśród kremów z SPF!
    Używam tego kremu nieco ponad 3 miesiące i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że wysunął się on na pierwsze miejsce wśród kremów z filtrem. Spełnia wszystkie moje wymogi odnośnie SPFu: - świetnie nawilża, - nie bieli skóry - szybko się wchłania - nie wyświeca się ani na początku ani w ciągu dnia - wyraźnie wyrównuje koloryt skóry (jest to seria przeciw przebarwieniom) - skóra jest gładka i miła w dotyku - jest wydajny Dodatkowo jak wszystkie kosmetyki od Bandi ma ładne i wygodne opakowanie. Choćbym bardzo chciała znaleźć jakiś minus, to po prostu nie mogę, bo ich nie ma. Może dla niektórych jedynie cena, ale też nie uważam, żeby była wygórowana za tą jakość.