Kremy na dzień

Skin Science Molecules, Antioxidant Revitalising Day Cream Antyoksydacyjny odmładzający krem na dzień

kat01
    29 kwietnia 2024 o 17:51
    Doskonały krem
    Niesamowicie przyjemna, aksamitna konsystencja, świetnie się rozprowadza, niewielka ilość wystarczy do nałożenia na całą twarz. Już po kilku dniach widać poprawę w nawilżeniu i wyglądzie skóry; w czasie stosowania kremu wyraźnie zmniejsza się mój naturalny rumień; mnie nie podrażnia, nie uczula i doskonale nadaje się pod makijaż. Chętnie zostałabym z nim na stałe, ale jego cena regularna trochę mi w tym przeszkadza; odbieram ten produkt jak kosmetyk z wyższej półki, i jakościowo i cenowo. Kupuję zawsze jak uda mi się znaleźć jakąś promocję. Jeden z lepszych kremów jakie miałam.
    Zalety:
    • Działanie
    • Konsystencja
    Wady:
    • Cena regularna
  • 22 września 2023 o 18:24
    Rewelacyjny krem
    Krem jest rewelacyjny. Idealnie nadaje się pod makijaż , pięknie rozświetla skórę twarzy, do tego stopienia , ze na codzień do pracy nie używam już podkładu tylko matuje twarz delikatnym pudrem. Bardzo ważne, ze krem nie zapycha mojej problematycznej mieszanej cery! Niestety moja skóra jest tak kapryśna, ze bałam się używać jakichkolwiek kremów, począwszy od napakowanych silikonami marek selektywnych po te drogeryjna czy apteczne. Ogólnie cała seria kremów Molecules od Skin Science jest świetna. Ja jestem zachwycona, stosuje krem od ponad roku, jest bardzo wydajny. Jestem już po 30ste , należę do bardzo wymagających konsumentów, dopiero teraz jak odkryłam to cudo, nie stosuje już kremów innej marki. Polecam !
    Zalety:
    • Spłyca zmarszki, bardzo rozświetla twarz , jest wydajny, nie zapycha porów skóry, idealny krem pod makijaż , również pod oczy
    nordika
    10 lutego 2023 o 11:40
    zupełnie nic nie robi
    Mam skórę przetłuszczającą się, dojrzałą, po 30. roku życia. Ten krem nic nie robi, nawet nie nawilża. Dokończę go z musu.Za tą cenę nie spodziewałam się takiego bubla.