Wszystkie składniki:
aqua, titanium dioxide (ci 77891), ethylhexyl methoxycinnamate, cyclopentasiloxane, dipropylene glycol, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, phenyl trimethicone, cyclohexasiloxane, zinc oxide (ci 77947), cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, arbutin, hexyldecyl myristoyl methylaminopropionate, hexyl laurate, sorbitan sesquioleate, magnesium sulfate, silica, iron oxides (ci 77492), phenoxyethanol, disteardimonium hectorite, isoamyl p-methoxycinnamate, tribehenin, iron oxides (ci 77491), aluminum hydroxide, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, iron oxides (ci 77499), stearic acid, triethoxycaprylylsilane, glyceryl behenate, calcium stearate, polyglyceryl-6 octastearate, fragrance, ethylhexylglycerin, dimethicone, disodium edta, adenosine, butylene glycol, ceramide 3, tremella fuciformis (mushroom) extract, mica (ci 77019), glycerin, melissa officinalis leaf extract, malva sylvestris (mallow) extract, achillea millefolium extract, alchemilla vulgaris extract, primula veris extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, veronica officinalis extract, ethyl hexanediol, oxygen