Wszystkie składniki:
water, cyclopentasiloxane, zinc oxide, homosalate, ethylhexyl salicylate, coco-caprylate/caprate, dipropylene glycol, caprylylmethicone, titanium dioxide, lauryl peg-10 tris (trimethylsiloxy) silylethyl dimethicone, glycerin, niacinamide, phenyl trimethicone, disteardimonium hectorite, magnesium sulfate, methyl methacrylate crosspolymer, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, dimethicone, 1,2-hexanediol, triethoxycaprylylsilane, stearic acid, aluminum hydroxide, sorbitan caprylate, dicaprylyl carbonate, dimethicone/peg-10/15 crosspolymer, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, glyceryl caprylate, dimethicone oil, ethylhexylglycerin, adenosine, lavandula angustifolia (lavender) oil, iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77492), sodium hyaluronate, bisabolol, pelargonium graveolens flower oil, ocimum basilicum (basil) oil, sodium citrate, tocopherol, arbutin, hydrogenated lecithin, ceramide np, sucrose stearate, cholesterol, cholesteryl macadamiate, palmitic acid, polyglyceryl-10 stearate, sodium ascorbyl phosphate, tocopheryl acetate, panthenol, glutathione, glyceryl linolenate, glyceryl arachidonate, retinyl palmitate, menadione, biotin, cyanocobalamin, saccharide isomerate, thiamine hcl, folic acid, pyridoxine, hydrolyzed lupine protein