Kremy na dzień

Krem JUVENA MasterCream (Dla wszystkich typów skóry) na dzień 75ml

Ella40
    27 lipca 2015 o 11:29
    normalny
    to jest normalny, zwykły krem. lepszy od kremów loreala, ale sząłu nie ma. nie wart swojej ceny. podkusiło mnie akurat gdy miałam samą suszę na twarzy i wyszły mi zmarszczki niemiłosiernie. u mnie krem się nie wchłania, nie robi nic, nawet czułam przesuszenie na policzkach po chwili. nie usunal nie spłycił zmarszczek. po prostu krem. w ogóle to jego skład jest tak długi jak tablica mendelejewa Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 23 stycznia 2012 o 23:10
    Dobry ale drogi
    O kremie tym słyszałam same pozytywne opinie, miał niemal czynić cuda. Dodatkowo do zakupu przekonała mnie jego uniwersalnośc- przeznaczony do cery w każdym wieku i w dodatku do każdego typu. Długo i skutecznie odstraszała mnie natomiast cena, naprawde bardzo wysoka. Gdy już zakupiłam go na spółe z mamą i wypróbowałam, wiedziałam, że nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto. Moja 20-sto letnia skóra jest z natury dosyć kapryśna. Tłusta ze skłonnościami do zanieczyszczeń w postaci zaksórników, czasami nawet krostek. Generalnie ma swoje lepsze i gorsze dni. Potrzebowałam kremu innego niż wszystkie przeznaczone do mojego typu cery. Szukałam kremu przede wszystkim mocno nawilżającego, odżywczego, takiego który wyraźnie poprawi jej wygląd, uelastyczni, przywróci skórze twarzy "to coś" i ten kosmetyk jak najbardziej mi to dał. Najlepsze w nim jest to, że nie zapchał mojej tłustej skóry. O dziwo nawet nie sprawiał nadmiernego wydzielania sebum! Spokojnie nakładam go czasami nawet pod makijaż, chociaż generalnie lubie go stosować na noc, na zmianę z kremami złuszczającymi. Skóra wcale nie jest po nim obciążona. Chociaż nie moge też powiedzieć, że krem ten jest lekki. Daje uczucie bogatego specyfiku pod względem składu i jest to wyczówalne ale zupełnie tego nie widać :) Skóra jest jakby pod ochronną otoczką, kołderką :) Od razu od momentu nałożenia da się wyczuć mocne ujędrnienie skóry, jest bardziej elastyczna, napięta. Wcześniej żaden krem nie dawał u mnie aż takiego efektu. Natomiast po nawet dwóch dniach stosowania skóra po prostu promenieje :) Jest zdrowsza, bardziej gładka, wygląda o niebo lepiej niż przed kuracją. Widać, że delikatnie rozjaśnia, nadaje promienny wygląd cerze. Nawilżenie jest naprawde mocne, suche skórki, które czasami mi się przydażą są jakby rozpuszczone? :) Pewnie za tym stoi kwas hialuronowy- nawilża i nasiona hibiskusa, odpowiedzialne za tworzenie nowych komórek w skórze i regeneracje. Twarz nawet po nieprzespanej nocy, po imprezie, czy wielogodzinnym locie wygląda po nim idealnie! Obrzęki znikają, nawilżenie jest świetne, cera gładka i napięta. Co do sprawy zmarszczek to się nie wypowiem bo ich nie mam, ale na pewno dzięki tak bogatemu nawilżeniu skóry i ujędrnieniu, pomoże mi ich uniknąc w zbyt młodym wieku :) Stosuje go doraźnie, seriami w sumie od trzech miesięcy. Kiedy czuje, że moja skóra go potrzebuje po prostu go ode mnie dostaje ;) Jedyne co średnio mi pasuje to zapach... nie wiem, drażni mnie..., ale np. mojej mamie bardzo się spodobał. Na konieć dodam jeszcze tylko, że krem faktycznie sprawdza się w każdym wieku. Moja ponad 40-sto letnia mama z cerą naczynkową jest z niego bardzo zadowolona. Na mojej skórze też się sprawdził. Polecam, cena jest kosmiczna (właśnie za to odejmuje pół gwiazdki) ale warto. Wydajność dobra, kremik jest gęsty i treściwy, więc nie trzba go brać zbyt dużo. Opakowanie bardzo ładne i solidne. Czy kupie ponownie? Nie wiem, pwenie za połowe tej ceny jest gdzieś na świecie tak samo dobry albo lepszy... ;) Używam tego produktu od: 3msc Ilość zużytych opakowań: w trakice pierwszego 75ml
  • 16 stycznia 2012 o 15:51
    Krem jest świetny. Cieszę się ,że się na niego zdecydowałam.
    Kremem zaintresowałam się dzięki reklamom w internecie i gazetach.Przedtem nie za bardzo doceniałam firmę Juvena. Wiedziałam ,że taka jest ,ale w perfumeriach przechodzilam obok niej bez jakiekokwiek zainteresowania. Po opisach w internecie zdecydowałam się jednak na zainteresowanie tym kremem :-). Mam już doświadczenie z podobnie opisywanym "cudownym" kremem La Mer, który mocno mnie rozczarował...W skrócie-kupiłam w końcu MasterCream i jestem nim zachwycona. Mam 38 lat, cerę mieszaną, wrażliwą,bardzo kapryśną. Ten krem radzi sobie z nią świetnie.Odżywia, nawilża,matuje,łagodzi podrażnienia i co najważniejsze bez jakiekokwiek wrażenia ,że ma się czymś posmarowaną twarz. Smaruję się, krem znika pozostawiając jedynie efkt. Podoba mi się bardzo. Zaznaczam ,że używałam wielu kremów typu Kanebo, Chanel itd. Zawsze miałam jakieś "ale" . Tutaj po około miesiącu używania jest wszystko ok. Kupiłam juz inne produkty Juveny i myśle ,że też się nie zawiodę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno opakowanie kremu .
    xnika
    1 lutego 2011 o 13:38
    Lubię ten krem
    Skusiłam się na ten krem i nie żałuję. Mam 25 lat (mimo iż wyglądam na max 18), skóra powoli zaczyna się starzeć, doradzono mi ten krem jako kurację, ale w moim odczuciu będę go miała na długo bo jest bardzo wydajny. Efekty można zauważyć głównie dzięki bardzo dobrze nawilżonej skórze. Cera jest gładka, jak po żadnym innym kremie. Ja krem stosuję tylko na noc ponieważ na dzień jest za tłusty. Gdy rano się budzę widać że skóra jest odżywiona, ma zdrowy kolor i nie jest zmęczona. Pod krem nakładam jeszcze serum Helena Rubinstein Prodigy Powercell, serum miałam wcześniej dlatego wiem że to zasługa kremu. Krem ślicznie pachnie, i jest bardzo wydajny, nie powoduje podrażnienia, czasami stosuję i pod oczy. Używam tego produktu od: grudnia 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 75ml
  • 27 stycznia 2011 o 21:02
    nic nie robi
    Cena zaporowa,całe szczęscie ze zamowilam 15 ml w saszetkach,bo absolutnie niczego ten krem nie poczynił dla mojej cery..moze cos tam wzmocnil czy ujedrnił,ale okiem gołym to ja -tego nie widziałam:)po 25 roku zycia to bym poleciła Nuxe, Creme Fraiche, Concentre de Beaute Suractivee, 30 plus :)serum z tej serii,oraz LIERAC HYDRA-CHRONO BAUME EXTREME ..tu widac efekty przynajmniej w przypadku mojego lica:) Używam tego produktu od: meczyłam mc Ilość zużytych opakowań: 15 ml