WIZAŻ logo

it cosmetics Your Skin But Better, CC Cream with SPF 50+ Krem koloryzujący CC+

3,6 (69)
19 hitów!

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Wczoraj o 8:28
    Jest bardzo przyjemny
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo przyjemny produkt, łatwo się rozprowadza, nie wchodzi w zmarszczki, dobrze nawilża, daje efekt lekkiego "glow" , poprawia wygląd skóry, daje minimalne krycie, w razie potrzeby, na partie wymagające krycia, dokładam trochę podkładu , dobrze się trzyma.
    14 maja 2026 o 8:53
    Kultowy CC krem, który naprawdę kryje
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem ma bardzo dobre krycie jak na produkt typu CC, a jednocześnie wygląda na skórze naturalnie i daje efekt zdrowej, promiennej cery. Świetnie wyrównuje koloryt, zakrywa zaczerwienienia i nie trzeba nakładać dużej ilości produktu. Skóra wygląda gładko i świeżo przez wiele godzin. Dodatkowo ogromnym plusem jest SPF 50+, dzięki czemu produkt sprawdza się idealnie na co dzień. Konsystencja jest bardziej treściwa, mam cerę mieszaną, chociaż w strefie T po kilku godzinach lubię delikatnie przypudrować twarz. Na policzkach wygląda pięknie daje zdrowy glow i nie podkreśla suchych miejsc.
    Zalety:
    • świetne krycie
    • piękny efekt glow
    • SPF 50+
    • dobrze wyrównuje koloryt
    • wydajny
    • komfortowy na skórze
    • nie robi efektu maski
    Wady:
    • może być za ciężki dla bardzo tłustej cery
    • cena dość wysoka
    • ograniczona gama kolorystyczna
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    7 kwietnia 2026 o 21:22
    mi się nie sprawdził
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten krem CC od IT Cosmetics u mnie totalnie się nie sprawdził, mimo że wszędzie go zachwalają. Na twarzy był dla mnie za ciężki — niby CC, a miałam wrażenie jakbym miała normalny, dość gruby podkład. Trochę ciężko się go rozprowadzało i łatwo było przesadzić, przez co wyglądał nienaturalnie. Po czasie też nie wyglądał najlepiej, potrafił się zbierać i robić taki lekko „ciastkowy” efekt. No i miałam wrażenie, że kolor trochę się zmieniał w ciągu dnia.
    Zalety:
    • dobre krycie (jak ktoś lubi mocniejszy efekt)
    • SPF 50, więc ochrona na plus
    • wydajny, mała ilość wystarcza
    Wady:
    • ciężki na twarzy, mało „CC” w CC
    • łatwo zrobić efekt maski
    • może się zbierać i wyglądać gorzej po czasie
    • odcień potrafi się zmieniać / utleniać
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    24 marca 2026 o 12:09
    cc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Powiem tak – długo się zbierałam do tego kremu, ale teraz totalnie rozumiem hype. Ma naprawdę mocne krycie jak na krem CC – spokojnie zastępuje mi podkład, a przy tym wygląda nadal w miarę naturalnie. Fajnie wyrównuje koloryt, zakrywa zaczerwienienia i takie drobne niedoskonałości bez efektu maski. Najbardziej lubię to, że skóra wygląda po nim zdrowo, ale nie tłusto. Do tego SPF 50+ to ogromny plus – mam wrażenie, że robię makijaż i ochronę w jednym kroku. Konsystencja jest dość treściwa, więc trzeba uważać z ilością – jak dam za dużo, potrafi być ciężkawy. Jedna pompka spokojnie wystarcza na całą twarz. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to może być za ciężki dla bardzo tłustej cery i trochę się świeci bez przypudrowania. No i cena… boli, ale jest mega wydajny-i często da się go dorwać na promkach
    Zalety:
    • spf/ochrona uv
    • ładnie wyrównuje koloryt i zakrywa zaczerwienienia
    • nawilża i nie podkreśla suchych skórek
    • wydajny – wystarczy mała ilość
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 19 grudnia 2025 o 19:58
    Lubię go, ale nie jest wart swojej regularnej ceny
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam go na dużej promocji, za ok. 98 zł. Uważam, że nie jest wart tej ceny, a tym bardziej regularnej która sięga prawie 200 zł. Ale do rzeczy. Posiadam odcień light, który całkiem mi pasuje, ale mógłby być może ciutkę jaśniejszy, ale z kolegi fair light wpada w żółte odcienie. Ten z początku wydaje się pomarańczowy, ale po nałożeniu na twarz całkiem dobrze się dopasowuje. Daje ładny efekt glow, takiej mokrej skóry, krycie ma średnie. Ja używam go jedną dozę i nakładam palcami. Mimo tego, że nie używam go dużo to opakowanie już się robi wklęsłe, także chyba nie starczy na długo. Ogólnie daje ładny efekt, ale miałam już produkty z niższej półki cenowej, które dawały taki sam efekt, albo może nawet lepszy. Nie wysusza, nawet nawilża, w ciągu dnia nie pojawia się uczucie ściągniętej skóry, zwłaszcza teraz w okresie zimowym. Plus za wysoki spf, ale nie wiem czy na lato by wystarczył. Podsumowując - nawilża - dobrze się rozprowadza - daje ładny efekt glow - średnie krycie - nie wart swojej ceny, powyższe efekty można uzyskać w produktach niższej półki cenowej. U mnie mechanizm nie zacina się, działa bez zarzutu.

szukaj