Kremy uniwersalne

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Cream Zaawansowany krem intensywnie nawilżający ze skoncentrowanym kwasem hialuronowym

• 23 czerwca 2022 o 6:45
    Uwielbiam!
    To krem do którego chętnie wracam i nie chce, aby się skończył. Idealny krem intensywnie nawilżający, których jest wiele na rynku, ale ten się naprawdę pozytywnie wyróżnia! Dzień po dniu skóra odzyskuje komfort, jest coraz lepiej nawilżona, spłyca drobne zmarszczki, dodaje blasku. Konsystencja jest treściwa, ale dobrze się wchłania i zostawia ładne wykończenie. Bardzo przyjemny w stosowaniu, kompozycja zapachowa pobudza zmysły, ale nie męczy, nie jest zbyt intensywna. Zamknięty w szklanym, eleganckim słoiczku... Polecam!
    Zalety:
    • Konsystencja.
    • Intensywnie nawilżający.
    • Zapach cudowny.
    Wady:
    • Cena (ale moim zdaniem warto czasami zaszaleć w tym przypadku).
    Moll87
    2 maja 2021 o 18:39
    Świetny nawilżacz
    W bardzo estetycznym opakowaniu zamknięty bogaty, ale delikatny, nietłusty i nieobciążający krem. Wystarcza niewielka ilość na pokrycie twarzy i szyi, co sprawia, że produkt jest bardzo wydajny. Stosowałam głównie na noc i często na jakieś lekkie serum z retinolem albo wit. C. Bardzo dobrze nawilża. Dał sobie radę także po przesuszeniu skóry retinolem. Pod makijaż w niewielkiej ilości też się sprawdzi, ale to na noc daje moim zdaniem lepsze efekty, bo można zostawić nienaruszoną warstwę na dłuższy czas. Myślę, że będę wracać do niego jako do niezawodnego nawilżacza.
  • 16 kwietnia 2020 o 21:45
    nawilżona skóra
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem ma bardzo fajną konsystencje, treściwa ale lekka. Czuć, że to krem z wyższej półki. Nie pozostawia tłustej warstwy i nie lepi się. Szybko się wchłania, przyjemne poczucie nawilżenia i ukojenia skóry. Używałam szczególnie na szyje. Ładnie pachnie, tak delikatnie.
    Zalety:
    • działanie,
    • zapach,
  • 21 września 2018 o 16:07
    Nawilża na długo
    Czuć, że kosmetyk ma dobry skład. Nie pozostawia tłustej warstwy na skorze, a od razu czuc komfort i nawilzenie. Po tygodniu stosowania rano i wieczorem widac roznice, cera jest nawilzona, a przez to bardziej promienna i lepiej wyglada. Cena jest wysoka, ale mysle, ze naprawde warto. Po tym sloiczku moze skusze sie na inny krem z tej serii.
    • wydajnosc
  • 25 lutego 2018 o 9:35
    lekarstwo dla cery!
    Zakochałam się w tym kremie - nawilża i wygładza. Był lekiem na moją cerę po zabiegach dermatologicznych kiedy wracałam 'do siebie'. Polecam z czystym sumieniem to lek warty ceny/!