Serum pod oczy

Eveline Cosmetics Age Therapy Bio Manuka Bee Lift-tox, Odżywczo-wygładzający krem-kuracja pod oczy i na powieki

emma-e4
    15 listopada 2021 o 14:44
    lekki
    Miałam nadzieję na gęsty, trochę tłuściejszy i odżywczy krem, dlatego trochę mnie zawiódł. Ale nie jest tak zły jak go opisują, delikatnie nawilża, szybko się wchłania, nie podrażnia. Nadaje się pod makijaż i na pewno sprawdza się latem. Delikatny zapach miodu, choć w kremie pod oczy wolę kiedy nie ma żadnego zapachu. Tubka duża bo 20 ml, ale mam wrażenie że kończy się szybciej niż bym się spodziewała. Właściwie to już w połowie są kłopoty z wyciskaniem, może to daje takie wrażenie. Na pewno za słaby do skóry dojrzałej, jakiej jest przeznaczony.
    AnaP33
    23 października 2020 o 16:59
    Podrażnia i uczula skórę wokół oczu
    Kupiłam,ten krem z myślą,że tak jak obiecał producent odżywi i wygładzi...a zamiast tego mam mega podrażnione oczy i skórę wokół oczu.Wygładam jakbym miała mega zapalenie spojówek z mega obrzekniętą skórą pod oczami.Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Ładny zapach,
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Podrażnia skórę wokól oczu i uczula
  • 20 października 2020 o 8:57
    Kolejna porażka
    Lubię kosmetyki kolorowe Eveline, ale kremy pod oczy to mają bardzo, bardzo słabe. Efekt jaki występuje u mnie po zastosowaniu tego produktu to lekkie nawilżenie i podrażnione, szczypiące oczy. Krem nie wygładza, nie odżywia, nie poprawia kondycji skóry w żaden sposób. Jeśli masz suchą skórę, pierwsze zmarszczki i wrażliwe oczy to radzę omijać ten krem z daleka.
    Wady:
    • Podrażnia oczy
    • Brak działania
  • 19 października 2020 o 23:38
    Słaby
    Lekki, sztuczny zapach, działanie żadne. Jest dość rzadki i nie zauważyłam żadnych rezultatów. Równie dobrze mogłabym ochlapać powieki i skórę pod oczami wodą. Jakoś nie umiem się polubić z produktami pielęgnacyjnymi tej marki, a się starałam!
    Zalety:
    • nie zrobił krzywdy
    Wady:
    • zerowe działanie
    • sztuczny zapach
  • 2 grudnia 2019 o 11:35
    Bardzo dobry, odżywczy ale bez wygładzenia
    Moja ocena to 4,5 Krem jest świetny, odżywia ma bogatą i gęstą konsystencję. Uwielbiam nakładać go na noc grubą warstwą, po dłuższej chwili potrafi się cały wchłonąć. Rano skóra jest miękka jędrna, wypoczęta i nawilżona. Krem dobrze też się sprawdza w cienkiej warstwie pod makijaż i korektor. Nie zauważyłam jednak wygładzenia o którym mówi producent. Ma wygodny aplikator, pozwala precyzyjnie nałożyć produkt w okolicach oczu.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • treściwa i odżywcza konsystencja
    • idealne wchłanianie
    • efekt nawilżenia i odżywienia skóry
    Wady:
    • brak wygładzenia