WIZAŻ logo

Bodyland.pl
Eveline
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 229 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2026 o 9:43
    Podkład dający efekt zdrowej skóry
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Podkład Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi kupiłam na pomocji w Hebe wraz z jego drugą tradycyjną matową wersją czyli Winder Match. Kosmetyk znajduje się w eleganckim szklanym opakowaniu z pompką o pojemności 30 ml. Posiadam dość jasną karnację, więc wybrałam kolor 10 Vanilla warm. Z opisu na opakowaniu dowiadujemy się, że podkład ma nadać naszej cerze efekt glow, intensywnie nawilżać i odświeżać i rozświetlić skórę. W składzie posiada witaminę c, kwas hialuronowy, wyciąg z róży francuskiej, niacynamid, i wyciąg z pestek moringa a wszystko to wpływać ma na wygładzenie, poprawę kolorytu skóry i jej promienny blask. Już przy pierwszym użyciu możemy wyczuć ładny delikatny zapach, konsystencja jest dość gęsta, kremowa, nie spływa. Rozprowadza się bardzo ładnie zrówno gąbką jak i samymi palcami. Nie roluje się, po nałożeniu nie jest widoczny na skórze, ładnie stapia się ze skórą. Na twarzy daje efekt rozświetlenia, zdrowej skóry z wyrównanym kolorem. Nie jest to podkład mocno kryjący, raczej średnio, można je stopniowo budować. Nie uzyskamy napewno efektu maski, więc nie jest podkładem dla osób, które chcą przykryć wszystko na twarzy. Mi bardzo podoba się efekt jaki daje ten podkład, nie podkreśla suchych skórek, nie zbiera się w zmarszczkach, jest bardzo naturalny. Napewno stał się moim ulubieńcem, zwłaszcza przy obecnej ciepłej pogodzie.
    Zalety:
    • Średnio kryjący
    • Nie robi maski na twarzy
    • Daje efekt glow
    • Nie zbiera się w zmarszczkach
    • Nie podkreśla suchych skórek
    Wady:
    • Nie daje mocnego krycia dla wymagających
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    4 maja 2026 o 21:08
    podkład
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Powiem tak – kupiłam trochę w ciemno i serio jestem mile zaskoczona 😅 Ten podkład daje mega ładny efekt skóry, takiej zdrowej i rozświetlonej, ale bez przesady. Nie wygląda jak tłusta twarz, tylko bardziej jak „mam dobrą cerę” vibe. Ma lekką konsystencję, fajnie się rozprowadza i nie robi plam. Krycie raczej takie średnie, ale mi to pasuje na co dzień, bo nie lubię efektu maski. Najbardziej mi się podoba to, że wygląda dobrze nawet po kilku godzinach — nie znika jakoś brzydko i nie robi się ciastko na twarzy. Minusik może taki, że jak ktoś ma bardzo tłustą cerę, to może się szybciej świecić, więc puder się przyda. Ogólnie jak na tę cenę to naprawdę sztos, idealny na codzienne wyjścia
    Zalety:
    • trwałość
    • dostępny
  • 2 maja 2026 o 12:33
    Fajny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Jest to super podklad, ktory swietnie się wtapia w skórę, bardzo podoba mi sie jego opakowanie wyglada tak luksusowo jak jakis drogi kosmetyk a kosztuje jakies 33zl zamawiałam na stronie eveline, lekko rozświetla, ogolnie jest delikatny i ma dobre krycie. Faktycznie jak napisal producent zapewnia cerze nawilżenie i odżywienie. Dostępny jest w 5 odcieniach.
    Zalety:
    • wyglada luksusowo
    • rozswietla i wygladza
    • ma dobre krycie
    • jest dostepny w 5 odcieniach
    • tani
    Wady:
    • Nie zawsze dobrze wspolpracuje z innymi kosmetykami
    • trwalosc bywa przecietna
    • moze podkreslac teksture skory
  • 29 kwietnia 2026 o 13:18
    Mega
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    To bardzo lekki i przyjemny podkład, który daje ładny, świeży efekt na skórze. Rzeczywiście wygląda naturalnie i sprawia, że cera jest bardziej promienna i „zdrowa”. Jest dobry na co dzień, szczególnie jeśli ktoś lubi delikatny makijaż bez ciężkiego krycia. Ogólnie bardzo fajny, lekki podkład dokładnie taki „na szybko i na świeżo”.
    Zalety:
    • Podkład ma lekką, łatwą do rozprowadzenia formułę, która dobrze wtapia się w skórę i daje naturalny efekt drugiej skóry. Pięknie rozświetla cerę i sprawia, że wygląda ona świeżo, zdrowo i promiennie, bez efektu ciężkiego makijażu. Dobrze sprawdza się na co dzień, szczególnie przy makijażu typu „glow” i lekkim kryciu. Ma właściwości nawilżające, dzięki czemu nie podkreśla suchych miejsc i jest komfortowy w noszeniu. Dodatkowo można go budować warstwami, jeśli potrzebne jest trochę większe krycie, a mimo to nadal zachowuje naturalny efekt.
  • 26 kwietnia 2026 o 20:42
    Najlepszy podkład w cenie do 30 zł Tania perełka
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Opinia osoby z cerą suchą, bez tendencji do niedoskonałości, z tendencją do alergii i wrażliwa na skład kosmetyków oraz tendencją do potliwości twarzy. Eveline wonder match lumi jest jednym z moich ulubionych podkładów. Wcześniej miałam doczynienia z wonder match ale był dla mnie zbyt ciężki. Szukając nowego podkładu znalazłam go w poleceniach na tiktok. Pierwsza rzecz która jest dla mnie ważna a podkład ja spełnia to kolor - dostępne są jasne odcienie bez mocnego żółtego/pomarańczowego podtonu prawie idealnie trafia w neutralny. Jestem zaskoczona kryciem, radzi sobie z wypryskami i lekkim zaczerwieniem. Wykończenie jest lekko świetliste. Bardzo podoba mi się jego opakowanie a zdaniem mojego chłopaka wygląda "drogo" w opakowaniu oraz na twarzy. Nie jest ciężki, nie zbiera się w załamaniach a reszta mokrych produktów dobrze się na nim rozprowadza. Ze względu na cenę często po niego sięgam zamiast nars the sheer glow który jest moim top 1. Podkład ładnie się utrzymuje przez cały dzień, czasami po kilku godzinach wymaga użycia bibułek matujących. Jeśli szukasz czegoś lekkiego z mocnym kryciem w przystępnej cenie ten podkład będzie idealny dla Ciebie. Wśród podkładów od Eveline ma dla mnie pierwsze miejsce gdzie przy mojej cerze ranking wygląda tak: 1. Eveline wonder match lumi 2. Eveline better than Perfect 3. Eveline selfie time Natomiast w rankingu ogólnym zajmuje drugie miejsce. 1. Nars the sheer glow 2. Eveline wonder match lumi 3. Inglot all covered Moja ocena to 9/10
    • Świetliste wykończenie
    • Lekka formuła