Kremy BB, CC i DD

Dr. Hedison CC Cream SPF38/PA+++ Krem CC z niacynamidem wyrównujący koloryt skóry

Dr.Hedison Makeup

• 15 maja 2024 o 9:38
    Krem CC
    Dostałam od przyjaciółki na urodziny krem CC. Już od pierwszego użycia zakochałam się w tym produkcie. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że stan mojej cery również się poprawił. Kończę już kolejne opakowanie. Czas poświęcony na zrobienie makijażu znacznie się skrócił, krem idealnie dopasowuje się odcienia. Polecam z całego serca. Sklep również sprawnie działa, paczki przychodzą pięknie zapakowanie. Polecam, polecam, polecam!!!
    Zalety:
    • poprawa cey przy okazji makijażu
    • szybkość aplikacji
    • dopasowanie się do koloru cery
  • 14 marca 2024 o 9:43
    Super produkt
    Krem rzeczywiście zmienia kolor z białego na beżowy. Idealnie dopasował się do mojej cery. Oprócz tego bardzo fajnie nawilża skórę. Zostawia efekt glow!
    Zalety:
    • nawilżenie
    • kolor
    • dobre krycie
  • 7 listopada 2023 o 8:51
    Niezawodny produkt, który spełnia obietnice dotyczące ochrony, pielęgnacji i makijażu
    Krem cc Dr.hedison to absolutny must-have dla tych, którzy poszukują lekkiego, wielozadaniowego produktu do pielęgnacji skóry. Jego zdolność do dopasowania się do naturalnego odcienia skóry zapewnia bezszwowy wygląd, niwelując niedoskonałości i wyrównując koloryt. Krem ten nie tylko doskonale nawilża dzięki składnikom takim jak kwas hialuronowy i olej jojoba, ale również chroni przed szkodliwym promieniowaniem UV dzięki SPF38/PA+++. Jego lekka konsystencja sprawia, że nadaje się do codziennego użytku dla wszystkich typów skóry, a także może być idealną bazą pod krem BB dla tych, którzy szukają doskonałego makijażu. Nie pozostawia uczucia lepkości i białych śladów, co jest dodatkowym plusem. Wzbogacony o hydrolizowany kolagen i alantoinę, krem cc Dr.hedison nie tylko utrzymuje wilgoć, ale także wzmacnia strukturę skóry, zapewniając długotrwałą ochronę przed zmarszczkami. W skrócie, jest to niezawodny produkt, który spełnia obietnice dotyczące ochrony, pielęgnacji i makijażu - wszystko w jednym.
    Zalety:
    • produkt rzeczywiście dopasowuje się do skóry,
    • fajnie nawilża skórę,
    • obecność spf
    • produkt możemy stosować nawet po zabiegach medycyny estetycznej
    • nie pozostawia uczucia lepkości i białych śladów
    • super pielęgnuje skóre