Wszystkie składniki:
aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, titanium dioxide (ci 77891), niacinamide, cyclopentasiloxane, ethylhexyl salicylate, panthenol, hydrogenated c6-14 olefin polymer, butylene glycol, cetyl ethylhexanoate, cetyl peg/ppg-10/1dimethicone, caprylic/capric triglyceride, pentylene glycol, zinc oxide, glycerin, sorbitan sesquioleate, trimethylsiloxysilicate, dimethicone, disteardimonium hectorite, magnesium sulfate, phenyl trimethicone, magnesium stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, boron nitride, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, triethyl citrate, hydroxyethylcellulose, aluminum hydroxide, triethoxycaprylylsilane, glyceryl caprylate, argania spinosa kernel oil, tocopheryl acetate, allantoin, ethylhexylglycerin, adenosine, sodium hyaluronate, bisabolol, phenoxyethanol, farnesol, pyridoxine hcl, 1,2-hexanediol, ascorbyl glucoside, biotin, cyanocobalamin, folic acid, hydrolyzed collagen, caprylyl glycol, iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci77499), parfum, citronellol, hydroxycitronellal, limonene, linalool