Wszystkie składniki:
aqua / water, glycerin, hydrogenated polyisobutene, dimethicone, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, niacinamide, silica [nano] / silica, propylene glycol, hydrolyzed soy protein, caprylic/capric triglyceride, stearoxytrimethylsilane, stearyl alcohol, myristyl myristate, hydrogenated jojoba oil, glycine soja protein / soybean protein, acetyl tetrapeptide-9, hydroxyacetophenone, hydroxypalmitoyl sphinganine, palmitoyl tetrapeptide-7, palmitoyl tripeptide-1, trisodium ethylenediamine disuccinate, tocopheryl acetate, cetyl alcohol, propylene carbonate, stearalkonium hectorite, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, caprylyl glycol, carbomer, ci 77891 / titanium dioxide, ethylhexylglycerin, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, glyceryl stearate, mica, peg-40 stearate, pentylene glycol, polysorbate 20, potassium cetyl phosphate, sodium cocoyl glutamate, sodium lactate, sorbitan tristearate, tocopherol, dimethiconol, ci 16035 / red 40, ci 19140 / yellow 5, chlorphenesin, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate.