Wonder Match Ultrakremowy róż to kosmetyk, który redefiniuje sposób odświeżania twarzy. Dzięki wyjątkowo miękkiej, jedwabistej konsystencji zapewnia pełną kontrolę nad intensywnością koloru i pozwala na subtelne budowanie efektu.
Formuła idealnie komponuje się ze skórą – nie tworzy smug ani plam, nie podkreśla suchych miejsc i drobnych nierówności. Wygładza optycznie pory i zmniejsza widoczność drobnych linii, sprawiając, że cera wygląda gładko, promiennie i świeżo przez cały dzień.
Ten wodoodporny, wegański kosmetyk został wzbogacony o składniki aktywne, które pielęgnują cerę: tripeptyd, trehalozę, wodę termalną i kompleks 5 witamin.
Aplikator w formie gąbeczki sprawia, że używanie różu jest szybkie, precyzyjne i niezwykle wygodne – nawet bez pędzla czy lustra. Idealny do codziennego użytku oraz poprawek w ciągu dnia. Dostępny w dwóch naturalnych odcieniach.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
31 maja 2026 o 21:13
Cudowny
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Ten róż bardzo mi się spodobał Ma fajną kremową formułę, dzięki której łatwo się rozprowadza i wtapia w skórę. Daje taki świeży, naturalny efekt, jakby rumieniec był „od środka”, a nie po prostu nałożony na twarz. Najbardziej lubię go za to, że trudno zrobić nim sobie plamy i nawet nałożony w pośpiechu wygląda dobrze. Na skórze prezentuje się lekko i nie wygląda sucho, co jest dużym plusem.
25 maja 2026 o 21:34
Najlepszy róż na rynku
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Uwielbiam ten róż! Jest dobrze pigmentowany, ma piękny kolor i blask. Jest w dobrej cenie. Według mnie to najlepszy róż na rynku, jest nawet lepszy od Rare Beauty. Kocham.
Zalety:
łatwo się blenduje
piękny kolor i blask
ładne opakowanie
cena
Wady:
mógłby być trwalszy, czasami się zmazuje częściowo i zostaje plamą bez różu
8 maja 2026 o 9:55
Bardzo ładny
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Mam pierwsze opakowanie tego różu od miesiąca, ma bardzo przyjemna konsystencję i formułę. Dobrze się z nim pracuje na skórze, ładnie się rozprowadza i wtapia. Nie robi plam więc dla początkujących również świetna opcja. Cena przyzwoita. Niestety po miesiącu u mnie produkt już na wykończeniu, a więc zawartość opakowania nie jest jakaś wielka, ale jak najbardziej uważam, że adekwatna do ceny. Minusem zdecydowanie opakowanie z tym puszkiem, nie jestem fanką takich rozwiązań, ponieważ nie wydaje mi się to zbyt higieniczne przy nakładaniu bezpośrednio na skórę i problematyczna sprawa jest czyszczenie aplikatora. Poza tym naprawdę fantastyczny kolor, bardzo mi się podoba i bardzo ładnie uzupełnia cały makijaż. Utrzymuje się cały dzień na skórze i oczywiście polecam gorąco.
6 maja 2026 o 21:11
Piękny kolor i bardzo łatwa aplikacja
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo polubiłam ten róż i używam go regularnie od miesiąca. Ma piękny kolor, który wygląda świeżo i naturalnie na skórze. Konsystencja jest kremowa i bardzo przyjemna w aplikacji produkt łatwo się rozprowadza i dobrze stapia z podkładem.
Nie robi plam, można stopniować intensywność i uzyskać zarówno delikatny, jak i mocniejszy efekt. Na mojej cerze mieszanej wygląda bardzo ładnie przez wiele godzin i nie podkreśla suchych miejsc. Dodatkowo jest wydajny, bo wystarczy niewielka ilość produktu.
Zdecydowanie jeden z fajniejszych kremowych róży, jakie miałam i na pewno kupię go ponownie.
Zalety:
piękny naturalny kolor
kremowa konsystencja
łatwo się rozprowadza
nie robi plam
dobrze stapia się ze skórą
można budować intensywność
wydajny
Wady:
przy bardzo tłustej cerze może wymagać utrwalenia pudrem
28 kwietnia 2026 o 11:56
słodki ale mało trwały
Kupi ponownieNie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jest to przepiękny róż który trzyma się bardzo dobrze na twarzy niestety trzeba nabrać dużo produktu by było widać jakikolwiek kolor. Trzyma się na twarzy bez zarzutu i ma przepiękny kolor.
20 kwietnia 2026 o 20:40
Mega dziewczęcy efekt
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo przyjemny, kremowy róż w płynie, który daje efekt świeżej, zdrowej skóry. To jeden z tych produktów, które wyglądają drożej niż kosztują – spokojnie można go porównać do bardziej „instagramowych” róży REWELACJA Świeży, zdrowy rumieniec – coś pomiędzy glow a satyną. Idealny do makijażu typu clean girl / glass skin.
Zalety:
Bardzo naturalny efekt – daje świeży, zdrowy rumieniec, wygląda jak „skóra po spacerze”, bez przerysowania
Kremowa, lekka konsystencja – łatwo się rozprowadza i wtapia w skórę
13 kwietnia 2026 o 7:47
Efekt zdrowej, świeżej skóry w kilka sekund
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Mega fajny róż na co dzień – ma kremową, lekką formułę i bardzo łatwo się blenduje. Daje świeży, naturalny efekt „healthy glow” i wygląda jakby skóra była naturalnie zaróżowiona.
Trzeba tylko uważać z ilością i najlepiej lekko przypudrować, żeby dłużej się trzymał. Ogólnie super szybki i bezproblemowy produkt
Zalety:
Mega kremowa, lekka konsystencja – wtapia się w skórę
Bardzo łatwo się blenduje, zero smug
Daje świeży, naturalny efekt „healthy glow”
Można budować intensywność (od delikatnego po mocniejszy efekt)
Eveline Cosmetics
Nie podkreśla suchych skórek ani porów
Wady:
Na bardzo tłustej cerze może się szybciej „zjadać”
25 marca 2026 o 20:32
Jest to moja perełka!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Róż ma bardzo przyjemną konsystencję, lekką formułę, łatwo się rozprowadza, nie pozostawia plam. Po użyciu tego produktu masz bardzo ładne glow, więc nawet nie potrzebujesz dodatkowo dokładać rozświetlacza. Jest to zdecydowanie moja perełka drogeryjna
12 marca 2026 o 15:13
cudowny róż!!
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ultrakremowy róż z serii Wonder Match marki Eveline to kosmetyk, który nadaje policzkom świeży i naturalny kolor. Ma bardzo kremową, miękką konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i dobrze łączy ze skórą, bez tworzenia plam czy smug.
Kocham!!
Zalety:
kremowa formuła sprawia, że róż łatwo się rozciera
daje naturalny, lekko rozświetlający efekt na policzkach
można stopniować intensywność koloru
nie podkreśla suchych miejsc i drobnych nierówności skóry
wygodny aplikator z gąbeczką ułatwia nakładanie
Wady:
przy nałożeniu zbyt dużej ilości może być trudniej go dobrze rozblendować
3 lutego 2026 o 15:07
Eveline Cosmetics Wonder Match Ultrakremowy Róż – moja opinia 💕
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ultrakremowy róż, który łączy w sobie lekkość i intensywność koloru w jedną przyjemną formułę. Ma miękką, kremową konsystencję, która pięknie stapia się ze skórą, dając efekt naturalnego rumieńca jak po delikatnym uśmiechu. Kolor rozkłada się równomiernie i łatwo go stopniować – od subtelnego muśnięcia przy codziennym makijażu aż po bardziej zdecydowany efekt, kiedy chcesz, żeby policzki były bardziej wyraźne.
Najbardziej lubię w nim to, że nie tworzy plam, nie roluje się i nie osadza w suchych miejscach. Wygląda bardzo świeżo i promiennie, a jednocześnie jest komfortowy w noszeniu – nie czuć go ciężko na skórze. Nadaje się świetnie zarówno na gołą skórę, jak i pod podkład, a jego kremowa formuła sprawia, że wygląda jak druga skóra.
Zalety:
kremowa, blendowalna formuła
naturalny, promienny efekt na policzkach
łatwo stopniować intensywność kolor
Wady:
efekt może być za delikatny dla osób, które lubią bardzo intensywne róże
16 stycznia 2026 o 18:15
Eveline Cosmetics Wonder Match, Ultrakremowy róż
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Jako osoba, która uwielbia naturalny, świeży makijaż, Eveline Wonder Match ultrakremowy róż zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Konsystencja jest lekka i kremowa, bardzo łatwo rozprowadza się na policzkach palcem lub gąbką. Produkt od razu wtapia się w skórę, nie zostawia smug ani plam, a efekt jest bardzo naturalny, jak zdrowy, delikatny rumieniec, który wygląda jakby skóra sama się lekko zarumieniła.
Testowałam go zarówno na skórze normalnej, jak i na tych partiach, gdzie czasami mam lekkie przesuszenia, i róż zachowywał się świetnie, nie podkreślał suchych skórek i nie obciążał policzków. Trwałość jest całkiem dobra – na mojej twarzy kolor utrzymuje się kilka godzin, a nawet po tym czasie wygląda wciąż świeżo, tylko lekko delikatnie blednie, więc nie wymaga ciągłych poprawek.
Opakowanie jest poręczne i praktyczne, tubka pozwala wydobyć idealną ilość produktu, nawet gdy kończy się zawartość. Kolor można stopniować, nakładając niewielką ilość, uzyskuje się subtelny efekt na co dzień, a przy większej ilości intensywny, zdrowy rumieniec idealny na wieczorne wyjście.
Najbardziej spodobało mi się to, że produkt nadaje twarzy naturalny blask, nie tworzy efektu maski i wygląda świeżo nawet w ciągu dnia. Kremowa formuła sprawia, że aplikacja jest przyjemna, a kolor stapia się z cerą, co daje efekt bardzo „skórny”.
Podsumowując, dla mnie ten róż to mała perełka do codziennego makijażu, szczególnie jeśli lubisz naturalny efekt, szybkie nakładanie i komfort noszenia. Daje promienny, zdrowy wygląd policzków i naprawdę łatwo go stopniować, więc nadaje się zarówno na dzień, jak i na wieczór.
23 listopada 2025 o 14:06
Perfekcyjne wykończenie makijażu
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
◾️Zacznę od tego, że jako kobieta nie wyobrażam sobie makijażu bez idealnego wykończenia, a to zapewnia mi tylko dobrze dobrany róż. I właśnie takim ideałem jest ten produkt od marki Eveline.
◾️Szczerze powiem, że długo szukałam różu, który by się idealnie wtapiał w moją skórę, nie tworząc nieestetycznych plam ani zacieków. Na szczęście, w końcu trafiłam na ten róż w płynie do policzków i wiem, że to jest ten jedyny.
◾️Opakowanie :
Róż kupiłam podczas zakupów w drogerii internetowej. Został on zapakowany w estetyczny, zewnętrzny kartonik w kolorze zgaszonej czerwieni, który idealnie koresponduje z odcieniem różu znajdującego się w środku. Napisy na kartoniku są czytelne, szczegółowe i dostępne zarówno w języku polskim, jak i angielskim.
Wewnątrz kartonika znajdziemy tubkę z różem. Na pierwszy rzut oka przypomina nieco błyszczyk do ust, ale to zasługa jej poręcznej formy. Tubka jest wykonana z dobrej jakości, miękkiego plastiku, co jest ogromną zaletą, ponieważ pozwala na łatwe i precyzyjne wydobycie zawartości. Całość wieńczy złota, nakręcana nakrętka, pod którą kryje się miękka poduszeczka (aplikator), ułatwiająca nanoszenie różu bezpośrednio na kości policzkowe.
◾️Pojemność:
Opakowanie o pojemności 14ml
◾️Data Ważności:
Róż należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.
Mój odcień: 01.
◾️Konsystencja, Aplikacja i Efekt
Róż posiada delikatną, kremową konsystencję, która jest mocno nasycona pigmentem, ale na skórze daje przepiękną, satynową poświatę. Co więcej, nie tylko dodaje rumieńców, ale także subtelnie rozświetla skórę, dając efekt zdrowego blasku.
Aplikacja jest dziecinnie prosta: wystarczy dosłownie maleńka kropelka na każde z policzków. Następnie wklepuję go za pomocą pędzelka, a róż wtapia się dosłownie w moją skórę, tworząc na twarzy idealne, naturalne wykończenie.
Ten róż jest wodoodporny i nie ściera się w ciągu dnia! Dzięki niemu moje rumieńce wyglądają naprawdę pięknie – nic nie jest przerysowane, a efekt końcowy jest naturalny, świeży i po prostu zachwycający. To jest ten produkt, który sprawia, że cały makijaż nabiera życia.
20 listopada 2025 o 10:50
Delikatny, naturalny róż, który od razu pokochałam
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ten ultrakremowy róż Eveline Wonder Match to naprawdę świetny produkt. Uwielbiam go za naturalny efekt, który daje na policzkach wygląda świeżo, lekko i zdrowo, jakby skóra sama się rumieniła. Konsystencja jest bardzo kremowa, łatwo się rozprowadza palcem lub pędzelkiem i pięknie stapia się ze skórą, nie zostawiając smug ani efektu maski.
Kolor jest subtelny, uniwersalny i pasuje do wielu makijaży zarówno dziennych, jak i delikatnych wieczorowych. Dodatkowo róż ma lekką formułę, więc nie obciąża skóry i można go stopniować, jeśli chcemy mocniejszy efekt.
Opakowanie jest poręczne i solidne, więc produkt łatwo zabrać ze sobą w kosmetyczce. Co ważne, róż utrzymuje się przez kilka godzin, a przy tym wygląda bardzo naturalnie, więc w ciągu dnia nie trzeba go poprawiać.
Zalety:
naturalny efekt, kremowa konsystencja, łatwy w aplikacji, stopniowalne krycie, uniwersalny kolor, lekki i delikatny, trwały, wygodne opakowanie
29 września 2025 o 8:46
Naturalny rumieniec i lekka formuła
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Eveline Wonder Match Ultrakremowy Róż to kosmetyk, który nadaje cerze świeżości i zdrowego blasku w kilka chwil. Jego kremowa konsystencja sprawia, że łatwo się aplikuje i idealnie stapia ze skórą, tworząc naturalny efekt rumieńca bez plam czy smug. Produkt jest bardzo komfortowy w noszeniu – nie obciąża skóry i nie podkreśla niedoskonałości. Dzięki swojej formule pozwala budować intensywność koloru, dopasowując efekt do okazji – od subtelnego dziennego makijażu po mocniejsze podkreślenie wieczorem. To świetny wybór dla osób, które cenią sobie połączenie prostoty aplikacji, trwałości i naturalnego wyglądu.
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
👁️🗨️ To jest bardzo ładny róż do policzków, który daje subtelny, elegancki rumieniec. Wyjątkowa formuła i konsystencja. Nie używałam tego typu różu na swojej cerze.
🧪 Konsystencja i kolor: mam odcień 01 i jest to piękna zgaszona, cukierkowa brzoskwinia, która nie wpada ani zbyt ciepłe ani zbyt chłodne tony. Idealnie wyważony kolor, dzięki czemu będzie pięknie wyglądał chyba na każdym odcieniu skóry. Róż ma delikatne złote drobiny, które delikatnie ocieplają kolor, ale nie są mocno widoczne na policzku. Dzięki nim policzek wygląda na promienni mokry i nie tworzy się na nim sztuczna tafla brokatu.
Konsystencja jest dla mnie wyjątkowa, bo jest to produkt bardzo lekko wyglądający na skórze. To najlżejszy kremowy róż, którego używałam. Jest lekki, półtransparentny, można go dokładać ale nie zbuduje się do mocnego krycia. W każdej ilości wygląda bardzo delikatnie i elegancko. Czasami trochę brakuje mi w nim koloru i mieszam go z innym o mocniejszej pigmentacji. Jednak do codziennego makijażu świetnie się sprawdza.
Na plus zasługuje też jego trwałość. Pomimo tego, że róż wygląda na mokry, pięknie zastyga i nie przesuwa się po policzku. Bardzo trwały róż, jak na produkty kremowe. Pod koniec dnia delikatnie blednie kolor, ale jest w stanie nienaruszonym.
🧴 Opakowanie: fani gąbeczek w produktach z różami będą usatysfakcjonowani. Ja jestem raczej po stronie osób wyciskających kremowy produkt na dłoń, dlatego tak właśnie go używam. Gąbeczka jest fajnym "bajerem" i nie robi plam przy nakładaniu, ale ja jednak wolę tradycyjną metodę, czyli nałożenie różu na dłoń i rozprowadzenie go palcem i gąbką typu "beauty blender".
✅ Podsumowanie: to wyjątkowy produkt na rynku drogeryjnym, więc myślę, że warto po niego sięgnąć i sprawdzić czy nam odpowiada. Kolor jest bardzo wdzięczny i na pewno sprawdzi się wielu osobom. Zdecydowanie ożywia, odmładza, sprawia, że cera robi się promienna.
Jeżeli ktoś lubi delikatny rumieniec z odrobiną glow, to bardzo polecam. Sama na co dzień nie używam rozświetlacza, więc ten produkt daje mi efekt 2w1. Super na wyjazdy. Świetnie sprawdza mi się nałożony na twarz solo, gdy nie mam czasu zrobić pełnego makeupu. Od razu dodaje życia. Jest też bardzo wydajny, za co kolejny plus. Ogromny plus za trwałość.
Dla mnie mógłby być bardziej napigmentowany, ale to tylko delikatny minusik, który przysłania wiele wiele plusów.
Naturalny rumieniec w kilka sekund – Wonder Match mnie zachwycił! 🌸
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Wonder Match Ultrakremowy Róż to absolutny must-have w mojej codziennej kosmetyczce! 💕 Ma miękką, jedwabistą konsystencję, która idealnie stapia się ze skórą – bez smug, plam i efektu „ciastka”. Wygląda super naturalnie, jakby rumieniec był „od wewnątrz”, a nie z opakowania 😊
Duży plus za możliwość budowania koloru – od lekkiego, dziewczęcego efektu po mocniejsze podkreślenie policzków na wieczorne wyjście. Do tego wygodny aplikator z gąbeczką sprawia, że nałożenie różu trwa dosłownie chwilę.
Kocham też skład! 🌿 Woda termalna, tripeptyd, kompleks 5 witamin – to wszystko sprawia, że ten róż nie tylko wygląda pięknie, ale też pielęgnuje skórę. No i jest wodoodporny oraz wegański, co dla mnie jest ogromnym plusem.
Podsumowując: świeży, promienny wygląd w kilka sekund – idealny na co dzień i na większe okazje.
Róż i już 🌸
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Produkt jest kremowy przez co rozprowadza się bardzo łatwo, nie zostawia smug. Można nim budować jak mocny ma być efekt przez co każda z nas będzie mogła uzyskać poziom nasycenia koloru jakiego oczekuje. Produkt okazał się idealny dla mojej mieszanej cery.
30 lipca 2025 o 7:01
Najlepszy róż w płynnej konsystencji
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cerę mieszaną, ale bez większych problemów – lubię, jak kosmetyki dają efekt świeżości, ale bez przerysowania. I ten róż z serii Wonder Match od Eveline naprawdę mnie zachwycił! Ma kremową, ale nie tłustą formułę – pięknie się rozprowadza i nie robi plam. A co najlepsze – można budować intensywność, więc sprawdzi się i na co dzień, i na wieczorne wyjścia.
Daje efekt „jestem wypoczęta i nawodniona”, serio 😄 Wykończenie jest lekko satynowe, nie błyszczy się przesadnie, ale też nie matowi – po prostu wygląda bardzo „skórzasto” i świeżo.
Nakładam go najczęściej palcami albo gąbeczką i wszystko się ładnie blenduje – nie ściera mi podkładu, nie roluje się i nie znika po godzinie. Utrzymuje się spokojnie przez większą część dnia, bez konieczności poprawek.
Opakowanie jest wygodne, poręczne i przy okazji ładne – ma ten sam duży aplikator co rozświetlacz, więc łatwo się go używa nawet na szybko. Zapach jest bardzo delikatny, praktycznie niewyczuwalny.
Dla mnie to świetny róż dla osób, które lubią naturalny efekt, szybki makijaż i kremowe formuły. No i dodatkowo – pielęgnujące składniki, które naprawdę czuć, bo nie przesusza skóry ani nie podkreśla tekstury. Eveline zrobiło robotę! 💖