Serum do twarzy

SKIN79 Golden Snail, Intensive Emulsion Nawilżająca emulsja zmiękczająca

• 19 marca 2022 o 10:31
    REGENERACJA
    Delikatna, leciutka emulsja o działaniu anty-aging. Widocznie regeneruje i świetnie nawilża skórę. Skóra staje się gładsza i odżywiona. Wszystko zdaje się być efektem naprawdę fajnych składników. Widać że formuła została dobrze przemyślana. Głównie całość opiera się o dobroczynny składnik jakim jest śluz ślimaka. Do tego żeń szeń, niacyna, arginina, złoto... I wiele więcej. Bardzo polecam. Moim zdaniem to coś dla kobiet, które zaczynają zauważać drobne zmiany związane z wiekiem na swojej skórze. Ta emulsja doskonale zadba o zdrowy, rozświetlony wygląd naszej cery.
    Zalety:
    • Działanie przeciwstarzeniowe
    • Nawilżenie
    • Rozjaśnienie
    • Wygładzenie
    • Lekka formuła
  • 17 stycznia 2021 o 21:25
    Bierzcie w ciemno
    Po czytaniu o właściwościach śluzu ślimaka długo zastanawiałam się, czy zainwestować w tą emulsje. Jednak zdecydowałam się i nie żałuję decyzji, bo okazała się moim hitem. Ma lekką konsystencję coś jak mleczko, które bardzo przyjemnie się aplikuje. Nie jest tłusty choc nie wchłania się do matu. Po nałożeniu moja skóra ma tak przyjemne ukojenie jak przy żadnym innym kremie! Jest dosłownie jak woda dla mojej skóry <3 Daje natychmiastowy efekt wet skin od razu po nałożeniu. Nawilża najlepiej ze znanych mi kremów mimo, żę znam ich masę. Nie ma uczucia ściągnięcia, pięknie ją rozjaśnia. Uwielbiam go nakładać na noc, rano po przebudzeniu moja skóra jest jasna i promienna, bez grama makijażu. Zauważyłam poprawę kondycji skóry, mniej zaczerwienień, mniejszą widoczność naczynek, skóra jest ukojona. Bardzo polecam, to mój hit z którym się nie rozstanę.
    Zalety:
    • efekt wet skin zaraz po nałożeniu
    • rozjaśnia zaczerwienienia
    • skóra staje się promienna
    • lekka konsystencja mleczka
    • zmniejsza widoczność naczynek
    • brak tępego wykończenia na skórze po wchłonięciu
    • nawilża najlepiej ze znanych mi kremów
    • nie jest tłusty
    • wyraźnie zmiękcza skórę
    Meerci
    7 marca 2020 o 14:32
    Najlepszy wybor
    Szukałam dobrego kremu nawilazajacego kiedy moja buzia była zmęczona zimą, przesuszona, szara i matową. Zdecydowałam się na ten krem (kupiony za 100 zł na promocji) który okazał się niebywałym nabytkiem. Już po pierwszym użytku moja skóra poczuła ulgę. Po tyg stosowania moja skóra jest nawilzona, miękka, rozswietlona. Stosuje głównie wieczorem. Pod makijaż daje rozswietlenie - więc co kto lubi. Ogólnie polecam! Wart swoich pieniędzy i wart polecenia!
    Wady:
  • 10 listopada 2019 o 22:48
    Lekka i przyjemna emulsja do codziennego stosowania
    Skuszona działaniem śluzu ślimaka i zainspirowana azjatycką pielęgnacją zakupiłam mini zestaw: toner, emulsja oraz krem. Emulsja w wersji mini to 20 ml lekkiego kremu o wodnistej konsystencji zamknięta w ładnym odkręcanym i plastikowym opakowaniu. Emulsja pachnie mniej intensywnie niż krem z serii Golden Snail - mi ten zapach przypadł do gustu. Jest również moim zdaniem o wiele bardziej warta zakupu w pełnowymiarowej wersji. Używając emulsji nie mam wrażenia, że obciąża moją skórę i pasuje mi ta rzadka konsystencja. Emulsja daje przyjemny efekt delikatnego chłodzenia i pozostawia po sobie satynową warstwę na skórze. Konsystencja nie jest w ogóle oleista ani tłusta, jest przyjemna i nie czuć jej na skórze.
    Zalety:
    • lekka konsystencja dająca satynowe uczucie na skórze
    • piękny zapach
    • możliwość zakupu mini zestawu 3 produktów z serii w korzystnej cenie
    • ładne opakowania, dobre na podróż
    • nie ma oleistej konsystencji, dobra dla tłustej skóry
    • daje delikatne uczucie chłodzenia
    • po użyciu skóra jest miękka i nawilżona na długo
    Wady:
    • cena jest wysoka, ale na promocji kupiłabym ponownie!
    elbaa
    17 lutego 2019 o 23:22
    Fajna pod makijaż
    Plusy: + pięknie pachnie + nawilża + nie zapycha + stosuję pod makijaż już bez użycia kremu, dobrze łączy się z podkładami, nic się nie roluje i nie ściera szybciej niż zwykle + jest wydajna + dobra dla cer mieszanych, tłustych jako jedyny nawilżacz na dzień Minus: - cena