Maseczki pod oczy

111SKIN Celestial Black Diamond Eye Mask Maseczka pod oczy

• 26 lipca 2024 o 22:15
    Produkt który niweluje cienie pod oczami i opuchliznę!
    Płatki pod oczy znalazłam w kalendarzu adwentowym, z tego, z douglasa. Dzięki czemu miałam okazję przetestować ten produkt. Samo opakowanie jest ładne, klasyczne, czarne, ale nie to jest najważniejsze… ważne co jest w środku. No i tutaj byłam pod ogromnym wrażeniem, ponieważ żaden inny produkt nie zrobił mi tego co te płatki pod oczy. Po ściągnięciu płatków moja skóra pod oczami była gładka, ujednolicona, rozświetlona, zniknęły wory pod oczami, a skóra wyglądała promiennie, dosłownie jak wyblurowana. Jestem pod ogromnym wrażeniem jak te płatki zadziałały na okolice pod moimi oczami - dosłownie idealnie. Żadne inne płatki czy kremy pod oczy, które testowałam, nie zrobiły tego co ten produkt. Dosłownie wow wow i jeszcze raz wow! Natomiast ich jedynym, a zarazem ogromnym minusem jest cena, ponieważ płatki ponieważ jedna para płatków pod oczy kosztuje bardzo dużo. Natomiast jeżeli chodzi o efekt i działanie to oceniam 10 na 10. Kupiłabym ponownie, natomiast ta cena zniechęca.
    annamaq
    18 lutego 2024 o 9:26
    Cudeńko
    Płatki otrzymałam w kalendarzu Douglas. Sama pewnie bym ich nie kupiła ze względu na wysoką cenę (około 55zl). I zrobiłabym błąd. Ten produkt w zaledwie 20 minut zniwelował cienie i worki pod oczami po nieprzespanej nocy. Świetnie nawilzyl skórę pod oczami. Jestem zachwycona i na pewno kupię ten produkt do zastosowania przed większym wyjściem. Polecam.
  • 13 stycznia 2024 o 22:09
    Świetne ale za drogie
    Używa od:próbka
    Produkt znalazłam w okienku kalendarza adwentowego Douglasa. Mam problem z suchą skórą pod oczami - a w związku z tym ze zmarszczkami. Te płatki w 20 minut nawilżyły skórę i wręcz "wyprasowały" zmarszczki. Efekt obłędny ale cena 420zl za 4 pary jest dla mnie zabójcza.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie zmarszczek
    Wady:
  • 11 maja 2021 o 10:25
    Za takie pieniądze?
    Produkt, który praktycznie nic nie robi w cenie złota. Cena za 1 parę płatków to ponad 50 zł, kosmos. Wypróbowałam 2 pary i jestem zniesmaczona. W sumie nie wiem co musiałyby robić płatki za 50 zł, żeby spełniły oczekiwania, ale przynajmniej więcej niż płatki z drogerii za 5-7 zł. A niestety nic więcej nie robią, a nawet mniej. Płatki efektima dawały przynajmniej efekt rozluźnienia skóry i wyprasowania linii, nawet jeśli chwilowy, to przynajmniej widać było jakikolwiek sens ich stosowania. Tu nic nie widzę. Mogłabym się pochlapać tonikiem i mniej więcej taki sam byłby efekt. Płatki mają żelową formułę, dobrze się trzymają na skórze. Nasączone są minimalnie. Po nałożeniu, w opakowaniu nie zostaje już nic z produktu. Efekty-niczym nowe szaty cesarza. Niewidoczne. Nawet z nawilżeniem nie ma szału. Widzę tu i fajne składniki, które nie mają za bardzo sensu w płatkach. Żeby zobaczyć jakiekolwiek działanie trzeba by używać miesiąc, dwa, codziennie. Biorąc pod uwagę cenę płatków, taniej wyjdzie chirurg :) Nie polecam, nie widzę sensu używania.