Maseczki klasyczne

Bielenda Ujędrniające Peptydy, Ujędrniająco-odżywcza maseczka przeciwzmarszczkowa

HOBB
Bielenda Ujędrniająco – odżywcza maseczka przeciwzmarszczkowa
Bodyland.pl
Bielenda Ujędrniająco ? odżywcza maseczka przeciwzmarszczkowa
Bielenda Ujędrniające Peptydy Ujędrniająco-Odżywcza Maseczka 8g
Bielenda Ujędrniające Peptydy

• 4 sierpnia 2024 o 16:13
    Super maska
    Maseczka w saszetce w kolorach beżu i złota. Ładnie to wygląda i kusi oko. Konsystencja maski gęsta, biała w postaci kremu. Po nałożeniu czekamy aż wypiję się w skórę i nie zmywamy jej według instrukcji. Ja jednak resztki zmyłam, bo nie lubię tłustych pozostałości na skórze. Kosmetyk daje fajny efekt wygładzonej i nawilżonej skóry. Przyznam, że zaskoczyło mnie działanie tej maski. Byłam po imprezie i nie wyglądałam najlepiej. Po jej użyciu znikło zmęczenie z twarzy i zmarszczki się lekko wygładziły. Skóra się rozpromieniła. Maseczka tanie i wystarczy na dwa użycia. Polecam.
  • 4 sierpnia 2024 o 11:42
    Bardzo przyjemna maseczka
    Miałam serum z tej lini, więc chętnie sięgnęłam po maseczkę. Design produkru to brudnorozowe opakowanie z czarno-złotymi detalami. W składzie produktu mamy biomimetyczny kompleks multipeptydów, botaniczny kolagen, roślinne komórki macierzyste Taka maseczka ma 8g, ja zużyłam ją na raz, bo potrzebowałam strzału odżywczego po intensywnym weekendzie. Maseczka jest białego koloru, o gęstej konsystencji i delikatnym zapachu. Na skórze zachowuje się niczym krem. Nie podrażniła w żaden sposób mojej wrażliwej skóry. Skóra po zmyciu nadmkaru i pozwoleniu skorze schłonąć doklepanych resztek produktu stała się miękka, wygładzona. Zyskała odżywienie i nawilżenie. Myślę, że to maseczka nie tylko dla cer dojrzałych, idealnie nadaje się do skórt suchej i wymagającej natychmiastowego odżywienia, chętnie do niej wrócę.
    goha80
    6 kwietnia 2024 o 22:31
    Niekoniecznie dla mnie
    Maseczkę kupiłam pod wpływem jakiegoś pełnego zachwytów filmiku na instagramie. Niestety mnie nie zachwyciła. Konsystencja jest lekka kremowa, produkt ma ładny zapach. Ilość wręcz za duża by twarz szyja i dekolt ją wchlonely. Po aplikacji biały krem się wchłania, ale pozostaje warstwa olejku. Zostawiłam ją na noc prawie pewna że mnie zapcha i tak też się stało. Skóra faktycznie stała się odżywione i uspokojona ale przybyło zaskórników i kilka ropnych krostek. Kupiłam od razu 3 opakowania więc zużyłam ale dla cery mieszanej nie polecam.
  • 20 marca 2024 o 22:35
    Niestety nie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Moja cera - mieszana, dojrzała. Lubię maseczki, których nie trzeba zmywać. Ta, właśnie do takich należy. Można ją traktować jako krem na noc. Do zakupu skłoniła mnie przede wszystkim obecność peptydów. Złoto dla cery dojrzałej. ZAPACH jest typowo " kremowy", o nutach trudnych do określenia. Dość przyjemny w odbiorze. KONSYSTENCJA przypomina gęsty, ale lekki krem. Łatwo i przyjemnie rozprowadza się na twarzy. Po dedykowanym czasie maska jest prawie wchłonięta przez moją skórę w suchych partiach, ale w strefie T pozostaje tłusta warstwa. Kosmetyk zawiera wiele cennych składników i potencjalnie powinien być fajny efekt. U mnie jednak go nie ma. Mam wrażenie, że moja skóra po tej maseczce jest przeciążona. Rano budzę się z totalnie tłustym czołem. Cera w strefie T wygląda na szarą i zmęczoną. Jedno opakowanie starcza na 3-4 aplikacje.
  • 4 lutego 2024 o 7:37
    Cuuuuudowna maseczka niczym krem na noc.
    Markę Bielenda znam od dawien, dawna i kupując kolejną nowość z asortymentu wiąże wielkie nadzieje i tak samo było w tym przypadku! Saszetka w pastelowej kolorystyce z elementami złota, skromna i czytelna. Pojemność 8 ml idealna na 1-2 aplikacje. Bogaty zacny skład maseczki robi wrażenie i naprawdę działa na skórę, moja jest 35+, sucha, wrażliwa i potrafi być naprawdę upierdliwa w utrzymaniu odpowiedniego stopnia nawilżenia i redukcji zmarszczek ;) Kremowa konsystencja maseczki bardzo delikatna o wspaniałym pudrowym zapachu z łatwością się rozprowadza, wystarczy zaaplikować na zwilżoną hydrolatem twarz i zostawić do wchłonięcia. Bardzo miły i przyjemny zabieg w wieczornej rutynie pielęgnacyjnej. Opakowanie wystarcza mi w zależności od potrzeb cery na 1-2 aplikacje. Masę ska wchłania się do zera, ew. resztki wystarczy wmasować w skórę. Nie podrażnia skóry, nie zapycha porów, obietnice producenta zostały spełnione z przyjemnością wracam do sprawdzonej maseczki, która zastępuje krem na noc. Warto spróbować - polecam.
    Zalety:
    • poręczne lekkie opakowanie w formie saszetki
    • opakowanie wystarcza na 1-2 aplikacje w zależności od potrzeb
    • przyjemny kremowo - pudrowy zapach
    • lekka konsystencja
    • szybko się rozprowadza i wchłania
    • bogaty skład produktu
    • spełnione obietnice producenta
    • rodzima marka Bielenda