Maseczki w płachcie

Medi Peel Glutathione 600, Ampoule Mask Maska w płacie do twarzy

5 na 51 opinię

• 15 listopada 2024 o 21:32
    Efekt Glass Skin gwarantowany !
    Kupiłam maseczkę w 10-paku z polecenia mojej makijażystki zachwalającej właściwości rozjasniające przebarwienia, zapłaciłam około 50zł na koreanskiej stronie ponieważ była promocja. Po kilku użyciach maseczek Bio Intense Glutathione White Ampoule Mask mogę podzielić się moimi wrażeniami. Maseczki są dobrze nasączone esencją, która ma lekki, przyjemny zapach, niezbyt intensywny, co jest dla mnie dużym plusem. Płachta dobrze przylega do twarzy i nie przesuwa się, co pozwala na wygodne noszenie maseczki przez zalecany czas. Po zdjęciu maseczki skóra jest odczuwalnie nawilżona i wygładzona, ale to, co mnie najbardziej zaskoczyło, to efekt rozjaśnienia, jakby efekt GLASS SKIN. Po kilku zastosowaniach zauważyłam, że moje przebarwienia i zaczerwienienia na twarzy zaczęły się łagodzić. Skóra wyglądała na bardziej jednolitą, a koloryt twarzy wydawał się bardziej promienny. Glutation, który jest głównym składnikiem maseczki, rzeczywiście ma działanie rozjaśniające, co potwierdziłam po regularnym stosowaniu. Maseczka nie podrażnia skóry, a wręcz pozostawia ją miękką i przyjemną w dotyku. Dodatkowo, mimo że skóra jest dobrze nawilżona, nie czułam, że jest obciążona, co jest dla mnie ważne, bo mam skórę tłustą w strefie T.
    Zalety:
    • Jakość
    • Rozjaśnia przebarwienia (stosowałam 2 razy w tygodniu)
    • Cena( gdy kupujecie w 10-paku)

Zobacz także inne Maseczki w płachcie