Tusze do rzęs

Rimmel Wonder'full Volume Colourist Mascara Tusz do rzęs pogrubiająco - wydłużający

Rimmel Wonderfull Volume Colourist Tusz do Rzęs 01 Black
Rimmel Tusz do rzęs - Volume Colourist Mascara Tusz do rzęs - Volume Colourist Mascara

patkax1
    25 lipca 2024 o 10:50
    Mój faworyt
    Świetna mascara, skończyłam już kilka opakowań. Nie wysycha szybko. Opakowanie jak najbardziej trwałe. Pogrubia rzęsy, a szczoteczka jest definitywnie moją ulubioną. Czekam aż będzie jakaś promka na nią. :)) Naprawdę polecam.
    • szczoteczka
    • nie kruszy się
  • 8 sierpnia 2022 o 12:13
    Super tusz do rzęs
    Ten tusz, sprawia że moje rzęsy są świetnie pogrubione, mój makijaż wygląda z nim rewelacyjnie. Ma bardzo dobrą jakość, żel wydłuża rzęsy aż do nieba, efekt nieziemski! Co najlepsze - tusz się nie osypuje w trakcie dnia, nie rozmazuje. Wszystko jest na swoim miejscu. Wygodna szczoteczka, dociera do każdej rzęski. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!
  • 6 lipca 2022 o 18:42
    fajny tusz
    Bardzo dobry tusz do rzęs, intensywny kolor, dobra trwałość, ekstremalnie wydłuża rzęsy, pogrubia je, jest dość wydajny, nie pozostawia zbędnych grudek, mógłby jednak być ciut tańszy :)
  • 18 listopada 2020 o 20:13
    Mój faworyt
    Tusz kupiłam za kilkanaście złotych w necie. Sprawdził się od pierwszego użycia! Zazwyczaj kupując nowy tusz muszę poczekać kilka dni aż trochę przeschnie, żeby się zbytnio nie rozmazywał. W tym przypadku tusz był gotowy do pracy pd razu. Ma idealną konsystencję, głęboką czarną barwę, idealnie rozdziela rzęsi, wydłuża je i zwiększa objętość. Czego można chcieć więcej? Producent obiecuje zabarwienie rzęs po długotrwałym użytkowaniu - na moich jasnych rzęsach takiego efektu nie zauważyłam, jednak wcale go nie oczekiwałam, więc nie mogę się do tego przyczepić.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • brak obiecanego efektu farbowania rzęs
  • 5 grudnia 2019 o 17:35
    Fajny i ciekawy, na pewno warty przetestowania...
    Rimmel, Wonder'full Volume Colourist Mascara (Tusz do rzęs pogrubiająco - wydłużający) otrzymałam w prezencie od siostry. Jest to kolejny tusz Wonder full, który trafił do mojej kosmetyczki. Co jak co, ale tusze Rimmel lubię najbardziej. Rimmel, Wonder'full Volume Colourist Mascara (Tusz do rzęs pogrubiająco - wydłużający) zamknięty jest w opakowanie, które jest charakterystyczne dla pozostałych tuszy z linii Wonder Full. Szata graficzna opakowania to mocna czerń z metalicznym odcieniem różu. Bardzo fajnie również wygląda efekt cieniowania koloru. Opakowanie jest bardzo eleganckie, ładne i wpadające "w oko". Szczoteczka jest wystarczająco długa i odpowiednio cienka. Na końcu znajduje się klasyczne włosie, które równomiernie zwęża się ku górze. Przy pierwszym wyjęciu z opakowania, szczoteczka nabiera odpowiednią ilość tuszu, nie zauważyłam na niej nadmiaru produktu. Fajny kształt szczoteczki sprawia że tusz dociera do każdej rzęski, nawet tej najkrótszej. Dobrze również je rozdziera. Zapach maskary jest klasyczny, nie wyczuwalne żadne substancje zapachowe. Konsystencja tuszu jest raczej gęsta, jednak nie pozostawia nadmiaru na rzęsach. Rimmel, Wonder'full Volume Colourist Mascara według producenta, zawiera specjalny kompleks, którego zadaniem jest stopniowe przyciemnianie rzęs. To jest główna zaleta tego tuszu, która wyróżnia go od innych Wonder'full. Rzeczywiście po ok 3 tygodniach zauważyłam, że moje rzęsy są przyciemnione. Nie jest to może jakiś spektakularny efekt, jednak jest zauważalny. Tusz ma bardzo intensywny kolor czerni, jest dobrze na pigmentowany. Maskara bardzo dobrze maluje rzęsy oraz odpowiednio je rozdziela. Nałożona na rzęsy szybko zasycha. Ja zawsze nakładam dwie warstwy tuszu, wystarczą mi, aby ładnie wydłużyć i podkręcić rzęsy. Tusz nie rozmazuje się, nałożony rano na rzęsy, dobrze trzyma się do wieczora, bez żadnych poprawek.
    Zalety:
    • fajny design opakowania
    • zauważalny efekt przyciemniania rzęs
    • dobrze wydłuża rzęsy
    • fajnie pogrubia
    • mocny intensywny kolor
    • szczoteczka dociera do nasady rzęs
    • nie pozostawia grudek
    • dobra konsystencja