Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics 24K Gold + Filtrowany Śluz Ślimaka, Krem przeciwzmarszczkowy silnie wygładzający 40+

Ata77
    30 maja 2022 o 10:57
    Przyzwoity gdyby nie....
    Moja skóra to skóra osoby 40+, mam oczywiście delikatne zmarszczki, widzę utratę jędrności, hmmmm...obwisły owal. Tak więc krem dedykowany dla mnie. Zużyłam jedno opakowanie.
    Zalety:
    • przede wszystkim niedrogi, jak cała marka
    • dość bogaty, treściwy
    • dobrze nawilża
    • nie powoduje podrażnień
    • skóra jest napięta i zdecydowanie wygładzona
    • bardzo wydajny
    • konsystencja dość gęsta
    • szklany porządny słoik
    Wady:
    • zdecydowanie nie odpowiada mi zapach, trudno powiedzieć jaki to zapach, chyba kwiatowy, jak dla mnie zbędny
    • po zużyciu opakowania brak stwierdzonego działania antyageing, ale jest tak w przypadku zarówno taniej jak i drogiej pielęgnacji
    • Krem jest na tyle dobry by zakupić kolejne opakowanie. Nawilża, wygładza, jest tani.
  • 29 maja 2021 o 19:02
    Dla mnie rewelacja
    Na ten krem natknęłam się kiedyś w pewnym popularnym hipermarkecie w obniżonej cenie(niecałe 10 zł). Mimo, że mam 28 lat to bez namysłu go kupiłam. Pomyślałam, że gdy nie sprawdzi się do twarzy zużyję do dekoltu i szyi. Mam cerę mieszaną i obawiałam się , że może okazać się dla mnie zbyt ciężki. Po pierwszym użyciu okazało się , ze ma super , lekka konsystencję, bardzo szybko się wchłania, nie pozostawia skóry tłustej i klejącej. Nawilża, odżywia i sprawia, że cera wygląda świeżo. Skóra jest wygładzona i przyjemna w dotyku. Przy regularnym stosowaniu potwierdzam, że pomaga wygładzić pierwsze zmarszczki, skóra wygląda młodziej. Nie zapycha, nie podrażnia. Nadaje się doskonale na co dzień , pod makijaż. Ładne złote, opakowanie, szklany słoiczek . Aż sama się dziwię , że tak dobry krem może być tak tani. Chętnie kupię ponownie.
    • szybko się wchłania
    • nawilża i odżywia
    • wygładza, redukuje pierwsze zmarszczki
    • nie zapycha, nie podrażnia
    • jest dobry pod makijaż
    • super cena
  • 19 marca 2021 o 12:47
    Dość dobry
    Fakt, jeszcze nie mam 40 lat, ale stwierdziłam, że warto używać na zmarszczki. Krem dość gęsty, ale nie przytłacza. Ladnie, gładko się wtapia w twarz, szczególnie skupam się w okolicach oczu. Nie podrażnia. Zapach jak dla mnie nie za ciekawy, ale do zaakceptowania. Używam, albo z kremem tym bio hialuron, albo z serum unicorn, albo solo. Nie pozostawia lepkiej warstwy, wydajny. Ładne szklane opakowanie ze złotym wykończeniem. Wart uwagi. Cena też ok. Możliwe, że jeszcze kupię, gdy zobaczę na półce w Biedronce.
  • 13 marca 2021 o 21:26
    Świetny!
    Używa od:próbka
    Wprawdzie nie mam jeszcze 40+, ale kupiłam go ze względu na to iż ma być przeciwzmarszczkowy i nawilżający. Ładnie pachnie jest lekki i szybko się wchłania. Na efekty trzeba zapewne poczekać, bo dopiero jestem w trakcie pierwszego opakowania.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    • nie uczula
    Wady:
    • nie zauważyłam
    Omexia
    6 maja 2020 o 13:54
    Krem przeciwzmarszczkowy, Eveline, 24Kgold
    Produkt zamknięty w ładnym, na złoto zdobionym słoiczku. Przez tą stylistykę wygląda na luksusowy produkt. Konsystencja kremowa, trochę różni się od innych jakich używałam, co bardzo przypadło mi do gustu. Nakładam go po oczyszczeniu twarzy, skóra od razu jest delikatna i miła w dotyku. Używam kremu na dzień i noc i jestem zadowolona. Szybko się wchłania, nie jest tłusty, nie pozostawia tłustego filtru. Ma przyjemny, lekki, nie drażniący zapach. Nadaje się pod makijaż. Używam wersji 40+, która była akurat ostatnia dostępna z najniższym przedziałem wiekowym w sklepie. Mimo, że mam 21 lat używam go, gdyż zaciekawiły mnie składniki w nim zawarte, a zwłaszcza śluz ze ślimaka. Mimo to, że nie jest to produkt przeznaczony do mojego przedziału wiekowego to nie wyrządził mi żadnej krzywdy, nie uczulił, ani nie podrażnił w żaden sposób mojej skóry. Bardzo przyjemny produkt w niskiej cenie. Wspomnę, że jestem posiadaczką cery tłustej, skłonnej do niedoskonałości.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Nie podrażnił
    • Nie uczulił
    • Wygładza
    • Szybko się wchłania
    • Fajna konsystencja
    • Niska cena