Kremy na noc

Sensilis Skin Delight, Night Cream & Ampoules Zabieg na noc, intensywny aktywator rozświetlający i energetyzujący

5 na 51 opinię

jojoan
    17 kwietnia 2020 o 17:11
    Świetny zestaw
    Krem jest zamknięty w dość miękkiej tubce. Konsystencja kremu jest bardzo lekka i ma on lekko różowy kolor. Jego zapach jest przepiękny. Taki lekki i kojący. Bardzo przyjemny, dzięki czemu smarowanie nim twarzy jest wręcz przyjemnością, o której się pamięta. Ampułki są szczelnie zamknięte. Aby otworzyć ampułkę należy zdjąć jej górną część i odciąć końcówkę. Górna część służy za zamknięcie ampułki. Konsystencja płynu w ampułce jest bardzo płynna, lekko oleista, przez co polecam wydobywać tylko po kilka kropelek naraz, aby była łatwiejsza aplikacja. Płyn ma lekko wyczuwalny zapach, ale jest bardzo przyjemny. Pierwsze efekty kuracji zobaczyłam już po jakichś 2 tygodniach. Moja skóra była jaśniejsza, wyglądała o wiele lepiej niż wcześniej. Aktualnie nie ma mowy już o przemęczonej, szarej skórze, z którą męczyłam się od rozpoczęcia studiów. Niestety stres, mało snu i długi czas dojazdu robią swoje. Teraz skóra mojej twarzy wygląda bardzo zdrowo i o wiele częściej zdarza mi się wyjść z domu bez makijażu. Zauważyłam także zmniejszenie się moich pierwszych zmarszczek na twarzy co uważam za ogromny plus. Skóra jest gładsza i jędrniejsza niż wcześniej. Z efektów jestem ogromnie zadowolona, bo faktycznie zauważyłam zmianę. Jestem zaskoczona tym, że krem zadziałał na zmarszczki, ponieważ większość kremów nic z nimi nie robi, choć podobno mają na nie pomagać. Kuracja dodała mojej skórze sporo energii i pokazała, że dobranie odpowiedniego produktu do pielęgnacji twarzy, może radykalnie zmienić jej wygląd. Pozbyłam się oznak zmęczenia, a skóra jest w o wiele lepszej kondycji.

Zobacz także inne Kremy na noc