Odżywki do włosów

Too Cool For School Egg Remedy Hair Pack Odżywka do włosów z jajkiem

5 na 51 opinię

• 13 maja 2022 o 14:10
    Bardzo mocno nawilża i nabłyszcza
    Odżywkę po raz pierwszy kupiłam, bo uwielbiam produkty firmy Too cool for school i niektórych używam już od kilku dobrych lat. Kosmetyk jest bardzo gęsty, wiec nakładam go na mokre włosy pod prysznicem i w czasie w którym czekam na to, aż odżywka zadziała robię inne zabiegi upiększające , na przykład peeling ciała czy maseczkę. Maska ma bardzo silny zapach wanilii z cukrem. Zapach utrzymuje się na włosach do następnego mycia, choć jest mniej silny po spłukaniu odżywki. Włosy po zastosowaniu odżywki są ekstremalnie nawilżone i bardzo się błyszczą. U mnie trudno jest osiągnąć efekt nabłyszczeniem włosów bo mam wysokoporowate, puszyste włosy ale tej odżywce udało się osiągnąć efekt nabłyszczenia. Moje falowane włosy stają się nieco inne po odżywce, tzn. Bardziej sypkie i zdyscyplinowane oraz odrobine wyprostowane. Już od wielu lat nie mam problemów z rozdwajającymi się końcówkami. Raczej nie mam problemów z rozczesywaniem włosów po myciu, ale po tej odżywce grzebieñ czy szczotka idą jak po maśle. Na pewno ta odżywka sprawdzi się u kogoś, kto ma problem z rozczesywaniem splątanych włosów. Kolejny mocny produkt godny polecenia z tej marki.
    Zalety:
    • Nabłyszcza włosy.
    • Dyscyplinuje.
    • Bardzo mocno nawilża.
    • Wzmacnia.
    • Włosy stają się sypkie i delikatnie wyprostowane.