Maseczki klasyczne

Cliv Premium Revitalizing C Ampoule Sleeping Pack Rewitalizująca maska-ampułka w kremie na noc z witaminą C

• 1 lutego 2022 o 14:05
    SUPER!
    Krem ładnie ujednolica koloryt skóry, ma lekką, przyjemną konsystencję i cudownie pachnie. Skóra po nim jest nawilżona i rozświetlona. Jedynym minusem jest cena.. jednak często można znaleźć go na promocjach i to jest super!
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wyrównanie kolorytu skóry
    Wady:
  • 27 grudnia 2021 o 12:56
    Mega!
    Nie spotkałam lepszej rzeczy, która faktycznie sprawdziłaby się w przypadku mojej mieszanej, problematycznej i wrażliwej cery. Nawilża idealnie, cera jest po niej gładka jak jedwab, nawilżona, uspokojona, znikają zaczerwienienia. Koi, łagodzi. Ma przyjemną żelową, chłodząca konsystencję. Duży, porządny słoik.
  • 29 kwietnia 2021 o 10:34
    Kocham ją- mój nowy must have
    Zacznę od tego, że od długiego czasu mam problemy z cerą, moja cera od zawsze była problematyczna, mieszana, naczynkowa, łatwa do podrażnienia, zapychania i alergiczna. Dobór odpowiednich kosmetyków jest dla niej nie lada wyzwaniem. Od pewnego czasu udało mi się zmniejszyć ilość wyprysków na skórze, niestety część została, a w dodatku skóra była zmęczona, pozbawiona blasku i pokryta przebarwieniami po wypryskach. Maskę-ampułkę rewitalizującą w kremie na noc z witaminą c zakupiłam w Hebe za około 70zł (cena regularna to około 120zł) OPAKOWANIE Opakowanie jednym słowem określiłabym jako piękne. Dostajemy produkt zamknięty w cudownym kartonikowym opakowaniu, na którym znajdziemy też wszystkie ważne informacje na temat składu, stosowania produktu. W środku znajduje się śliczne szklane opakowanie z maseczką oraz szpatułka, która sprawia, że stosowanie kosmetyku staje się zdecydowanie bardziej higieniczne KONSYSTENCJA I ZAPACH Maska konsystencją przypomina zbity budyń w jasnożółtym kolorze z drobinkami. Wystarcza naprawdę maleńka ilość żeby porządnie pokryć całą twarz, cudownie się rozprowadza i błyskawicznie wchłania Zapach dla mnie delikatnie cytrusowy, ledwo wyczuwalny DZIAŁANIE I EFEKTY Efekty stosowania tej maski przeszły moje najśmielsze oczekiwania! skóra po przebudzeniu jest niesamowicie miękka w dotyku, taka bardziej zbita i mięsista zdecydowanie bardzo mocno nawilżona, odżywiona o zdrowszym kolorycie Zdecydowanie wpływa również na przyspieszenie kojenia się wyprysków i zmian skórnych oraz rozjaśnia drobne przebarwienia. Z pewnością jeszcze nie raz ją kupię, dla mnie jest absolutnym hitem!
  • 29 września 2020 o 16:45
    Bardzo dobra do problematycznej cery
    Kupiłam ten produkt zachęcona promocyjną ceną w Hebe (50zł). Krem - maska jest bardzo wydajny bo ma aż 100 ml a jego konsystencja jest bardzo gęsta (trochę "galaretkowa"). Zapakowany jest w luksusowo wyglądający słoiczek, w środku znajduje się dodatkowe wieczko do zamykania kremu. W kartoniku znajdziemy szpatułkę do nakładania kremu, co jest bardzo higienicznym rozwiązaniem. Po nałożeniu na skórę bardzo łatwo się rozprowadza, mikro kapsułki bez problemu się rozpuszczają. Co najważniejsze nie zostawia lepkiej warstwy. Na drugi dzień skóra jest dobrze nawilżona i promienna. Ja używam tej maski 2 razy w tygodniu. Moja mieszana, trądzikowa cera świetnie na nią reaguje. Mam wrażenie, że ogranicza powstawanie niedoskonałości i rozjaśnia przebarwienia. Ale ciężko mi to jednoznacznie ocenić, ponieważ używam też innych produktów o takim działaniu. Kiedy używam tej maski mam pewność, że na drugi dzień rano nie zobaczę na swojej twarzy nowych wyprysków a te które już były będą zmniejszone. Regularna cena tego produktu jest moim zdaniem za wysoka (ok. 120 zł), ale polecam polować na promocje w Hebe.
    Zalety:
    • pomimo gęstej konsystencji szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy na skórze,
    • bardzo wydajny,
    • duża pojemność 100 ml,
    • delikatny zapach,
    • świetnie nawilża, rozświetla cerę już po pierwszym użyciu,
    • przy dłuższym stosowaniu rozjaśnia przebarwienia,
    • nie zapycha i nie powoduje powstawania nowych niedoskonałości,
    • nie uczula, nie podrażnia,
    • bardzo ładne opakowanie,
    • dołączona szpatułka do nakładania kremu.
    Wady:
    • za wysoka cena regularna - 120 zł.
  • 20 sierpnia 2020 o 12:45
    Średnia
    Dostałam produkt jako prezent. Jak zobaczyłam cenę to byłam w lekkim szoku i spodziewałam się czegoś dobrego. Niestety ostatnio cena rzadko idzie parę z jakością i tu tak jest. Krem ogólnie jest ok, ale nic nie urywa. Rano po umyciu twarzy skóra jest suchą, napięta. Więc nie nawilża wystarczająco. Innych właściwości w sumie do tej pory nie zauważyłam. Jedynie co to skóra jest ładnie rozświetlona, ale to zdecydowanie za mało jak za takie pieniądze.