Palety do konturowania

BeneFit Fouroscope Palette Paleta bronzerów, róży i rozświetlaczy

• 21 listopada 2023 o 12:54
    Naprawdę fajna ta paletka
    Paletka rewelacyjna. Dla mnie pigment mocny( mam jasną karnację), ma przyjemną kremowo- satynową formułę. Jedynym mankamentem jest kiepski zapach taki mało "kosmetyczny" raczej taki apteczny
  • 5 grudnia 2022 o 13:55
    Powiew ciepła
    Seria palet do konturowania twarzy BeneFit przyciąga wzrok animowaną szatą graficzną, ponieważ każda z palet jest inaczej ilustrowana, lecz zachowana jest różowo-pomarańczowa kolorystyka. Skupię się na palecie Earth Angel, ponieważ posiadam ją w swojej kosmetyczce. Wersja ta zawiera: Hoola - matowy puder brązujący; Georgia - brzoskwiniowo-złocisty róż; Honey Moon - słoneczny róż do policzków; Cookie - złocisty rozświetlacz. Paleta jest połączeniem produktów do konturowania twarzy, zachowanym w podobnym, ciepłym tonie kolorystycznym. Jak możemy zauważyć, większą objętość zajmuje bronzer oraz róż Honey Moon. Osobiście, wolałabym większą gramaturę rozświetlacza a dwa mniejsze róże. W moim odczuciu, Cookie jest perełką tejże palety ze względu na przepiękny kolor i niesamowitą trwałość. Oczywiście, róże oraz bronzer również świetnie się sprawdzają, jednak to rozświetlacz zdecydowanie skradł moje serce. Konturowanie tymi produktami świetnie się sprawdza, pięknie dopasowuje się do twarzy i nie ściera się przy pierwszej lepszej okazji.
    Zalety:
    • uniwersalność
    • pigmentacja
    • praktyczne opakowanie z lusterkiem
    • ładna szata graficzna
    Wady:
    • wysoka cena
    • rozświetlacz mógłby mieć większą gramaturę niż róż
  • 21 czerwca 2021 o 22:22
    Fajna
    Mam paletkę w wersji Earth Angel i myślę, że trafiłam z wyborem bardzo dobrze. Nadaje się dla bardzo jasnych karnacji tak jak moja, tylko trzeba nakładać lekką ręką i można uzyskać naprawdę subtelny efekt. Bronzer Hoola - matowy, dość ciepły, jak dla mnie idealny odcień, róż Georgia - jak dla mnie za bardzo połyskujący, ale używam go na dekolt i jako cienia do powiek, rozświetlacz Cookie - śliczny, wyrazisty, trwały, a na koniec piękny, matowy różowo-brzoskwiniowy róż Honey Moon z gatunku tych uniwersalnych, którymi trudno jest zrobić sobie krzywdę. Paletka kompaktowa, lekka (tekturowa) z poręcznym lusterkiem. Mi przydaje się na krótkie wyjazdy gdy nie robię mocnego makijażu - produkty w paletce poza ogarnięciem twarzy używam też do oczu - Hoola i Georgia robią wtedy za delikatne cienie, a Cookie rozświetla wewnętrzny kącik. Do tego maskara i jestem gotowa. W sumie jedynym minusem jak na razie jest dla mnie cena, ale dzięki uniwersalności paletki jestem w stanie to przełknąć.
  • 13 maja 2021 o 14:03
    Najlepsza paletka do twarzy
    Skusiłam się na tę paletkę, ponieważ była ona jedną z wielu dostępnych, ale w której wszystkie produkty podobały mi się. Posiadam wariant -Earth Angel. Kupiłam ją na promocji w Sephora za 160 zł i stwierdzam, że nawet w pełnej kwocie jest ona jej warta. Brązer- HOOLA- świetny - super kolor, trwałość, wydajność i pigmentacja Róż- GEORGIA- piękny, brzoskwiniowy, lekko rozświetlający, super trwały i wydajny Róż- HONEY MOON- cudny, różowo/koralowo/ złoty- rewelacyjnie napigmentowany, wydajny i trwały Rozświetlacz- COOKIE- wygrywa mój ranking na najlepszy tego typu produkt- piękna szampańska tafla, bez widocznej bazy, super trwały i bardzowydajny Cała paleta jest świetna i opłaca się ją kupić. Polecam.

Zobacz także inne Palety do konturowania